ODLIČAN POSAO UPRAVE: Pored kvarteta novajlija promovisan je i novi šef stručnog štaba!

Autor:

Sport

15.02.2024

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi partizan na proleće na "turbo pogon"!

ODLIČAN POSAO UPRAVE: Pored kvarteta novajlija promovisan je i novi šef stručnog štaba!

Foto: FK Prvi partizan Užice

U promenjivoj formi odigrali su prvi deo sezone fudbaleri Prvog partizana u okviru Zlatiborske okružne lige, ali se na proleće očekuju dosta bolji rezultati, i jači bodovni saldo.

Republika

Uprava kluba ojačala je igrači kadar ove zime sa ciljem da se tokom drugog dela sezone napravi proboj ka gornjem delu tabele. Prelazni rok u njihovim redovima otvorio je povratak Miloša Panovića, a u prethodnim danima stigle su potvrde i drugih zimskih novajlija.

Nakon Panovića iz istog kluba u dres Prvog partizana stigao je i Branko Milosavljević, koji je pored Čajetine u dosadašnjoj karijeri nastupao i za Zlatibor i bajinobaštansku Slogu. Milosavljević igra na poziciji levog beka i tu će mu "konkurencija" biti neprikosnoveni Ivan Kovačević. Serija dolazaka nastavljena je promocijom Edisa Gibovića (20) koji stiže iz Priboja, gde je nastupao za FAP, u dosadašnjoj karijeri ovaj krilni fudbaler je igrao i za Čajetinu.

U sam smiraj prelaznog roka čelni ljudi kluba uspeli su da pojačaju igrački kadar sa dva izuzetna fudbalera. Aleksandar Savić i Milan Radišić stižu iz Čajetine, i oni će predstavljati velika pojačanja za nastavak prvenstva, imajući u vidu da imaju iskustva igranja u zonskom rangu takmičenja. Radišić pokriva sve pozicije uz desnu aut liniju, dok Savić isto to čini, ali na suprotnoj strani terena.

Sastav Partizana nalazi se uveliko u pripremnog periodu u kojem su do sada odigrali i dva prijateljska susreta, oba puta ekipa je upisala trijumf. Treba napomenuti da je na klupi od ove zime Boško Lekić, dobro poznato ime svima u okolini. Po rezultatima na prva dva meča, kao i samoj prikazanoj igri saradnja Prvog partizana i Lekića je već u startu krenula sa velikim uspehom.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading