TOŠIĆEV DOLAZAK PRIVUKAO JE POJAČANJA: Iskusni vezista karijeru nastavlja u Kutlešu!

Autor:

Sport

15.02.2024

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otvorio je seriju pojačanja.

TOŠIĆEV DOLAZAK PRIVUKAO JE POJAČANJA: Iskusni vezista karijeru nastavlja u Kutlešu!

Foto: Privatna arhiva Miloša Tošića

Tim iz Kutleša nakon par godina pauze opet se aktivirao za aktuelno prvenstvo, ove sezone Mladost je uzela učešće u okviru Gradske lige Leskovac.

Republika

Zimsku pauzu ekipa provodi na sedmoj poziciji sa isto toliko osvojenih bodova. Tokom jesenjeg dela prvenstva zabeležen je učinak od dva trijumfa, jednog remija i šest poraza. Rezultat za aktuelno prvenstvo je sigurno kod čelnih ljudi kluba u drugom planu, pre svega je bitno da se sve postavi na zdrave osnove, a zatim će se praviti i planovi za visok plasman.

Dvadesetdevetogodišnji Miloš Tošić je protekle jeseni bio redovan član Sloge 1980 iz Jovanovca, koja se takmiči u okviru Nišavske okružne lige, međutim sada je došlo vreme za rastanak. Tošić je odlučio da karijeru nastavi u Kutlešu, gde će braniti boje ekipe Mladosti.

Za naš portal iskusni vezista je povodom transfera izjavio:

- Klub je počeo sa ponovim takmičenjem ove sezone, uglavnom su fudbaleri sa prosekom oko 19 godina. Cilj uprave je da se napravi tim koji će sledeće sezone napasti viši rang, što me je i privuklo da prihvatim njihov poziv. Odlučio sam se da dođem pre svega zbog drugarstva, sa sobom sam "povukao" još pet igrača koji su stigli kako bi tim bio dosta iskusniji za dalji period.

Tošić je u dosadašnjoj karijeri pored Sloge branio i boje Marjana (Mala Biljanica), Supovca, Doljevca i Pukovca, upravo je u dresu Pukovca možda pružao i najbolje partije, kada se takmičio u okviru Zone Centar. 

Drugi deo sezone sastav Mladosti otvara protiv fenjeraša na tabeli, Radnika 2013, po procenama dugogodišnjih simpatizera Gradske lige Leskovac, tim iz Kutleša će na proleće biti dosta konkurentniji, čak i ekipama iz samog vrha tabele.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading