"ATOMSKA BOMBA" U FINIŠU PRELAZNOG ROKA: Đak Crvene zvezde i omladinski reprezentativac naše zemlje! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

15.02.2024

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potez za istoriju!

"ATOMSKA BOMBA" U FINIŠU PRELAZNOG ROKA: Đak Crvene zvezde i omladinski reprezentativac naše zemlje! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Omladinac Bogatić

"Bomba" za kraj

Prošlogodišnji šampion Opštisnke lige Bogatić odlično se snašao u višem rangu, zimsku pauzu sastav Omladinca u okviru Međuopštinske lige Mačva provodi na deobi treće pozicije na tabeli, sa samo jednim bodom zaostatka za drugim mestom.

Republika

U aktuelnom zimskom prelaznom roku, koji se polako privršava, uprava kluba je dogovorila saradnje sa odličnim fudbalerima, koji će u pravom smislu opravdati epitet pojačanja. Činilo se ovih dana da su sve "bombe" ispucane, ali čelni ljudi Omladinca su ipak odlučili da aktiviraju još jednu.

Iz redova komšijske Mačve 1929, do sada su već stigli Tomić, Trifunović, Dražić i Janko Čolić, sada je istim putem krenuo i njihov doskorašnji predvodnik, i dugogodišnji kapiten, Nikola Puzić (25).

Reč je o fudbaleru koji je ponikao u redovima Mačve iz Bogatića, potom se preselio u šabačke crveno-crne, zatim je kroz karijeri nastupao za Savacijum i Crvenu zvezdu. Dres aktuelnom šampiona države nosio je pune četiri i po godine, gde je prošao kompletnu školu fudbala, nastupao je i za Grafičar, a takođe je postao i reprezentativac naše zemlje.

U jesen 2018. godine vratio se u svoj Bogatić, u ekipu Mačve, odakle se nakon pet i po uspešnih sezona priključio upravo plavo-žutim, i biće veliko pojačanje za bogatinski Omladinac. 

Odličan posao uradila je uprava kluba na čelu sa predsednikom Markom Kovićem, i sigurno je da će Omladinac tokom proleća biti dosta konkurentiji rival svima u ligi, a već za sledeću sezonu se možda napadne i novi plasman u viši rang takmičenja.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading