KVARTET NOVAJLIJA JE PROMOVISAN: Nedeljkovićevi "izleti" u Švedskoj i Francuskoj će dosta značiti na polju iskustva na proleće!

Autor:

Sport

15.02.2024

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličan prelazni rok u Crnoj Bari!

KVARTET NOVAJLIJA JE PROMOVISAN: Nedeljkovićevi "izleti" u Švedskoj i Francuskoj će dosta značiti na polju iskustva na proleće!

Foto: FK Hajduk Stanko Crna Bara

Istorijski plasman ostvaren je prošle sezone u Crnoj Bari, ekipa je odličnim igrama stigla do prilike da se takmiči u okviru Kolubarsko-mačvanske zone, i istu nije htela da propusti.

Republika

Zimsku pauzu sastav Hajduk Stanka provodi na pretposlednjoj poziciji na tabeli, sa 16 osvojenih bodova. Fenjeraš lige udaljen je osam bodova od tima iz Crne Bare, ali je situacija u prvenstvu takva da se jako veliki broj klubova nalazi u malom bodovnom razmaku, pa će se na proleće svaki bod "meriti" dva puta.

Uprava kluba je tokom zimskog prelaznog roka, koji se polako privodi kraju, odlučila da ojača tim na određenim pozicijama, i do sada su promovisana četiri nova fudbalera. Brzonogi Darko Vasiljević (19) prvi je zadužio opremu sastava iz Crne Bare, on se nakon polusezone provedene u redovima jesenjeg prvaka, Lipolista, vraća u dres Hajduk Stanka. Momak koji pokriva obe krilne pozicije, ali takođe može odgovoriti i zadacima na sredini terena biće ogromno pojačanje za nastavak prvenstva.

Dalibor Erdevicki (19), popularni "Mesi" drugi je zimski novajlija u Crnoj Bari, on je stigao iz redova Borca iz Lešnice. Fudbaler koji pokriva više pozicija u veznom redu, krasi ga izuzetna smirenost i agresivnost, i svi se u klubu nadaju da će pokazati koliko i šta može i zna.

Seriju dolazaka nastavio je dvadesettrogodišnji Uroš Đorić, koji se nakon perioda u Karađorđu iz Mišara, odlučio za promenu sredine. Fudbaler koji je prošao školu Mačve iz Šapca, igrao je još i za Slobodu iz Tovarnika i Jedinstvo (Vladimiric), stiže da pojača desnu stranu terena.

Kvartet dosadašnjih promovisanih pojačanja zatvara Nenad Nedeljković (37), iskusni napadač kojeg grasi odličan slobodan udarac, igra glavom, kao i perfketan pregled igre. U dosadašnjoj karijeri Nedeljković je pored nastupa u Srbiji (Dinamo Vranje, Vujić Voda, Proleter Novi Sad, Borac Čačak...) igrao i u inostranstvu. U Švedskoj je branio boje Tenhultsa, dok je u Francuskoj igrao za Blois.

Prolećni deo prvenstva za tim Hajduk Stanka počinje 17. marta kada će u Crnoj Bari ugostiti trećeplasirani Radnički iz Valjeva, koji ima "samo" šest bodova prednosti u odnosu na njih.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading