SUPERLIGAŠKO POJAČANJE JE DOGOVORENO: Najviši plasman se napada sa proverenim snagama!

Autor:

Sport

15.02.2024

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Oklopnici" dobili iskusnog krilnog napadača.

SUPERLIGAŠKO POJAČANJE JE DOGOVORENO: Najviši plasman se napada sa proverenim snagama!

Foto: Starsport

Superligaško iskustvo

Prošlosezonski šampion Srpske lige Zapad odlično se snašao u višem rangu, što pokazuje i plasman za vreme zimske pauze. Sastav Smedereva nakon prvog dela prvenstva zauzima petu poziciju na tabeli, sa samo četiri boda zaostaka za mestom koje direktno vodi u viši rang.

Republika

Uprava kluba odlično je isplanirala period za vreme zimske pauze, nakon kraćih priprema u Srbiji, ekipa je protekli period provela na crnogorskom primorju, gde su pored treninga imali prilike da odigraju i četiri kontrolna meča.

Ovih dana očekuje se povratak "oklopnika" gde će do početka prvenstva (24. februar) obaviti završne pripreme kako bi što spremniji ušli u nastavak sezone. Danas je stigla potvrda velikog zimskog pojačanja.

Ekipi će se po povratku iz Crne Gore priključiti Saša Jovanović, tridesetogodišnji napadač koji u Smederevo stiže iz redova Novog Pazara. Proteklih šest meseci Jovanović se nije naigrao u redovima superligaša, pa je došlo do sporazumnog raskida saradnje.

Republika

Foto: FK Smederevo 1924

Zvanična promocija

Iskusni krilni napadač je kroz dosadašnju karijeru branio boje mnogih klubova u našoj zemlji. Nakon mlađih katgorija Partizana nastupao je za Rad, Palić, BASK, Voždovac, Mladost (Lučani), Bežaniju, Čukarički, Inđiju, Radnički iz Niša i Kragujevca.. Određeni period proveo je i u inostranstvu, gde je šest meseci nastupao za austrijski Volfsberger.

Njegov dolazak u Smederevo pokazuje da su ciljevi "oklopnika" za drugi deo sezone najviši mogući, baraž mesto je udaljeno samo dva boda, ali će sigurno izabranici trenera Saše Mićovića "pojuriti" poziciju koja pruža direktan plasman u Super ligu Srbije

U prvom kolu prolećnog dela prvenstva ekipa Smedereva gostuje Metalcu iz Gornjeg Milanovca, prvi duel ova dva tima završen je pobedom "oklopnika" rezultatom 2:1.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading