ANDRIJANIN POZNANIK IZ DUBAIJA POSLAO NJENE ŠOK-FOTOGRAFIJE: Napravljene su neposredno pred tragediju, ovo je morao da pokaže OCU!

Autor:

Zabava

08.02.2024

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Nebojša Lazić video je da se Andrijani na Instagramu javio momak kog je sa drugaricama upoznala u provodu noć pre nego što se desila tragedija!

ANDRIJANIN POZNANIK IZ DUBAIJA POSLAO NJENE ŠOK-FOTOGRAFIJE: Napravljene su neposredno pred tragediju, ovo je morao da pokaže OCU!

Foto: Facebook/Instagram, Shutterstock

Porodica tragično nastradale pevačice Andrijane Lazić, koja je pala sa 24 sprata zgrade u Dubaiju ima šifre od njenih naloga na društvenim mrežama, a sada su dobili nove fotografije preko Instagrama, neposredno pre nego što je pala sa nebodera! Kako Republika saznaje, otac Nebojša Lazić video je da se Andrijani na Instagramu javio momak kog je sa drugaricama upoznala u provodu noć pre nego što se desila tragedija, pa joj je poslao slike koje su nastale te noći, što je posebno raznežilo porodicu. 

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram.com

Andrijana Lazić i Nebojša Lazić

 

- Taj dečko je Andrijanu našao na Instagramu, pa joj je poslao slike iz provoda. To je onaj isti dečko koji je u porukama pitao kako je i šta radi, tako da on i danas ne zna šta se desilo sa njom. Poslao je dve slike, a na njima se, kako se priča tu po kraju videlo da je Andrijana bila neobičnog raspoloženja, ne preterano srećna. Svaki detalj je bitan jer Andrijanin otac Nebojša neće da stane dok ne sazna sve o tome šta se tamo desilo, a uskraćen je za mnoge informacije do danas - priča nam izvor blizak porodici Lazić.

Foto: ST/Dragan Kadić

Otac svakog dana gleda spotove ćerke i traži nove informacije

 

Podsećamo, Andrijanin otac Zenga, kako mu je nadimak, dao je za Republiku ekskluzivnu ispovest o tome kako se danas nosi sa bolom zbog gubitka naslednice.

Ne znam šta bih vam rekao. Ne osećam više ništa, svi u porodici smo van sebe i dalje. Moje ćerke više nema, ništa ne može da je vrati, ali imam sve uspomene na nju. Tek sam juče počeo da čitam šta se u medijima pisalo o njoj, pa sam ponovo ušao da pogledam spotove za njene pesme. Na slici koju vam šaljem moja ćerka ima tetovažu na grudima. U pitanju su spojena slova, jedno je A, a drugo je Z. To Z je zbog mog nadimka Zenga. To je istetovirala moja mezimica. Ne znam više ko sam od bola. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tuzlak

10.02.2024 19:13

Kome je jos bitan ovaj covjek?