ELVIS UBIO AMRU ZBOG NEUZVRAĆENE LJUBAVI?! Pre pucnjave zvao policiju da mu UHAPSE KOLEGU!

Autor:

Hronika

08.02.2024

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavili su se i mogući motivi ubistva u Tuzli.

ELVIS UBIO AMRU ZBOG NEUZVRAĆENE LJUBAVI?! Pre pucnjave zvao policiju da mu UHAPSE KOLEGU!

Foto: Dnevni Avaz/A.Bešić, Facebook

Pedesetdvogodišnja vlasnica kafića u Tuzli Amra Kahramanović ubijena juče u istom lokalu kada je na nju ispalio hice Elvis Ćustendil, inače policajac u MUP-u Tuzlanskog Kantona.

Kako smo ranije pisali, svemu je prethodio nered u kafiću u tržnom centru, nakon koga je Amra i došla i lokal u kome je bila jedan od vlasnika.

Naime, prema pisanju tamošnjih medija, Elvis je kobnog dana pio alkohol u društvu prijatelja i kolega, a sat vremena pre zločina upravo je on pozvao policiju da dođu i odvedu jednog od njegovih kolega zbog narušavanja javnog reda i mira.

Republika

Foto: Facebook

Amra Kahrimanović

Ipak, Ćustendil nije otiša, već je ostao sam u lokalu i nastavio da pije.

Radnica kafića je potom o ovome obavestila Amru koja je došla i zamolila goste da plate i odu iz kafića, ali je tada ubica odbio, izvadio pištolj i pucao na nju.

Kada je shvatio šta je uradio, pobegao je, ali ga je policija pronašla i uhapsila ispred njegovog stana, a kod njega je i pronađen službeni pištolj kojim je zločin i učinjen.

Motiv neuzvraćena ljubav?

Odmah po izvršenom zločinu spekulisalo se da je između ubice i žrtve bilo ljubavnih odnosa, ali to do sada nije potvrđeno. Prvo je negirano da su bili u braku, ali se njihova povezanost nije dovodila u pitanje.

Ćustendil je bio redovan gost ovog lokala, a kako kažu izvori upoznati sa prilikama, dolazio je upravo zbog nje.

Nezvanično, ubica je mesecima dolazio u lokal zbog Kahrimanović, ali nisu bili u partnerskom odnosu - pisala je Srpska info.

Oglasilo se Tužilaštvo

O tragičnom događaju su se oglasili iz Tužilaštva Tuzlanskog kantona.

"Sinoć oko 21 sat u ugostiteljskom objektu u Tržnom centru Sjenjak u Tuzli sa više hitaca iz pištolja ubijena je A. K. iz Tuzle. Osumnjičeni, E. Ć. , koji je službenik Uprave policije MUP-a TK, je lišen slobode", navodi se u saopštenju Tužilaštva TK.

Dežurni tužilac izdao je naredbu za obdukciju tijela ubijene žene. U toku su istražne radnje kako bi se utvrdile sve okolnosti koje se vezuju za ubistvo Amre Kahrimanović.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading