ODUZIMAN MU JE PIŠTOLJ, HAPŠEN ZBOG ALKOHOLA I IMA PSIHIČKE PROBLEME! Da li je tragedija u Tuzli mogla da bude sprečena - IZ SLUŽBENOG ORUŽJA PRESUDIO AMRI!

Autor:

Hronika

08.02.2024

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Elvis se sukobljavao ranije sa kolegama na poslu.

ODUZIMAN MU JE PIŠTOLJ, HAPŠEN ZBOG ALKOHOLA I IMA PSIHIČKE PROBLEME! Da li je tragedija u Tuzli mogla da bude sprečena - IZ SLUŽBENOG ORUŽJA PRESUDIO AMRI!

Foto: Dnevni Avaz/A.Bešić, Facebook

Pripadnik Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona, Elvis Ćustendil, ubio je Amru Kahrimanović, ispalivši u nju više hitaca iz pištolja.

Portal "Avaza" prenosi da je Ćustendil koristio službeni pištolj za izvršenje ubistva, koji je bio kod njega u trenutku hapšenja.

Dodatni detalji koji su se pojavili govore da je policajac imao psihičke probleme, česte sukobe s kolegama, kao da mu je tokom prethodnih incidenata pištolj oduziman. Takođe, kako prenose tamošnji mediji, on je i nekoliko puta privođen zbog alkoholisanog stanja.

Republika

Foto: Facebook

Amra Kahrimanović

Upravo je i tokom kobne večeri, kako su rekli očevici, sve vreme i pio alkohol u lokalu u kome se desio zločin.

Incident koji je prethodio tragediji bio je sukob između Kahrimanović i Ćustendila, nakon što je ona zatražila od gostiju da napuste lokal. Ćustendil, koji je bio redovan gost i navodno u nekoj vrsti odnosa s Kahrimanović, odbio je to učiniti. Usledila je rasprava koja je eskalirala do tragičnog ishoda.

Ovaj slučaj postavlja ozbiljna pitanja o odgovornosti unutar MUP-a TK, posebno u vezi s odlukom da se Ćustendil, poznat po psihičkim problemima i ranijim incidentima, nije suspendovan. Javljaju se zahtevi za objašnjenje kako je dozvoljeno da se ovako nešto dogodi i ko će snositi posledice za ovaj užasan zločin.

Izveštaji sugerišu da su Ćustendil i Kahrimanović imali poseban odnos, što potvrđuju svedoci koji kažu da je Ćustendil često dolazio u lokal upravo zbog nje.

(Avaz)

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading