OTKRIVENA TAJNA POKOJNE ANDRIJANE LAZIĆ: Dva detalja sa njenog GROBA nakon pomena rekla su SVE o pevačici! (FOTO)

Autor: P. R. / B. P. M.

Zabava

17.02.2024

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijatelji i porodica ispoštovali pevačicu!

OTKRIVENA TAJNA POKOJNE ANDRIJANE LAZIĆ: Dva detalja sa njenog GROBA nakon pomena rekla su SVE o pevačici! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, Privatna arhiva,Facebook.com/Andrijana Lazić

Danas je u Velinom Selu kraj Bijeljine održan četrdesetodnevni pomen tragično nastradaloj Andrijani Lazić, pevačici koja je 10. januara ove godine izgubila život padom sa 24. sprata zgrade u Dubaiju. Porodica, prijatelji i kolege okupili su se u velikom broju na groblju, kako bi odali počast pevačici.

Nakon pomena, grob je bio prekriven vencima i cvećem, a dve stvari privukle su veliku pažnju. Naime, Andrijani su na grob, pored cveća, ostavili i omiljenu čokoladu, kao i omiljeni sos.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Roštilj sos i Andrijanina omiljena čokolada

Podsetimo, na pomen su došle i drugarice, sa kojima je Andrijana provela poslednje trenutke života u Dubaiju. One su, kao i na sahrani, nosile bele majice sa njenim likom, kako bi joj odale počast. 

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, Instagram.com

Andrijanin otac Zenga na njenom pomenu

Andrijanin otac Nebojša Lazić, koji je došao skrhan na groblje, oglasio se za Republiku kratko nakon pomena i otkrio nam kako se oseća.

- Kako da budem? Naravno da sam loše! Jedva stojim na nogama - rekao je Zenga za naš portal, koji nam je nedavno otkrio sa čim se suočava.

- Moje ćerke više nema, tu ništa ne mogu da promenim, ali mogu uvek da je se rado sećam i da odlazim na grob, da napravim pomen. U subotu je pomen mojoj Andrijani, a neki članovi familije, tako sam čuo, negoduju jer sam objavio pesme. Zato mi se ne javljaju. Misle da na tome zarađuje, što nema veze sa istinom. To je objavljeno samo da bude uspomena na nju. Te spotove je snimila, ja sigurno neću da ih bacim u kantu - rekao je Zenga za naš portal.

- U Dubaiju je jedan telefon po koji moram da odem, neke Andrijanine stvari koje su morale da se zadrže. Ostatak je ovde. Samo ja znam kako mi je, ne mirim se i dalje sa činjenicom da mi ćerke nema, ali šta je - tu je - govori Zenga.

Inače, pre pomena, na Andrijaninom grobu zatekli smo staklenu suzu sa belim kalama i potresnom porukom.

- Voljeni nikada ne umiru, dok žive oni koji ih vole - glasila je poruka na Andrijaninom grobu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading