POTRESNI ZAGRLJAJ SNAJE I ZAOVE: Goca Šaulić i Šabanova sestra se SLOMILE na pevačevom pomenu! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.02.2024

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas se u Aleji zaslužnih građana održava petogodišnji pomen Šabanu Šaulić!

POTRESNI ZAGRLJAJ SNAJE I ZAOVE: Goca Šaulić i Šabanova sestra se SLOMILE na pevačevom pomenu! (FOTO)

Foto: e-stock, Vladimir Lukic

Legendarni folker Šaban Šaulić stradao je pre tačno pet godina u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj dok se vraćao sa nastupa. Pevač je sahranjen 22. februara u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, a danas je održan petogodišnji pomen.

Republika

Foto: e-stock

Šabanova sestra

Među prvima je na groblje stigla Šabanova sestra Sarajka Cakić, koja se slomila na Šaulićevom grobu. Ona je stavila cveće na njegov grob i obratila mu se potresnim rečima, a onda je na grob stigla i Šabanova udovica Gordana.

Republika

Foto: e-stock

Gocu izgrlila Šabanova sestra

Goca i Sarajka su se izgrlile na Šabanovom grobu, te tako podelile tugu zajedno.

Goca nije prestajala da lije suze, a utehu su joj pružili bliski ljudi.

Republika

Foto: e-stock

Goca Šaulić na Šabanovom pomenu

Podsetimo, Šaulić je pre pet godina putovao ka aerodromu, kako bi stigao na avion, a tog jutra bio je posebno umoran. Inače, poslednji nastup pre nesreće održao je sa Teom Tairović. Njegov kum Slobodan Stojadinović ispričao je da su nakon nastupa otišli na spavanje i da je dogovor bio da probudi Šabana u 6.15, kako bi krenuli na aerodrom. Kako su mediji ranije pisali, Šaban je bio nervozan jer ga je kum probudio tri minuta kasnije. 

Na putu ka aerodromu bila je velika gužva, zbog čega su oni usporili, a u njih se pri velikoj brzini zakucao drugi automobil, te se njihov auto marke “Seat ibica“ zakucao u bankinu.

Šabanova obdukcija završena je 21. februara u  Institutu za sudsku medicinu u Belefeldu, a nemačka policija saopštila je da je kralj narodne muzike preminuo od posledica teškog sudara, koji se dogodio 17. februara.

Alsin Levent, Turčin koji je upravljao putničkim vozilom koje je udarilo automobil, je dobio zatvorsku kaznu od tri godine i tri meseca nakon što je osuđen za dvostruku ubistvo, što je mnoge razbesnelo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading