DRAGANU MIRKOVIĆ SAVLADALE EMOCIJE! Koncert završila u SUZAMA: Pevamo dok ne popadamo! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.02.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirkovićeva napravila spektakl za pamćenje, suze nije mogla da sakrije!

DRAGANU MIRKOVIĆ SAVLADALE EMOCIJE! Koncert završila u SUZAMA: Pevamo dok ne popadamo! (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Folk zvezda Dragana Mirković sinoć je održala prvi koncert u Štark Areni, od dva koliko je zakazala i rasprodala u ovom prostoru povodom 40 godina svoje karijer. Podsetimo, Dragana je svoje koncerte odložila za februar zbog iznenadne smrti svekrve. Publiku je zabavljala preko tri sata, a na bini joj se pridružilo mnoge kolega.

U jednom trenutku na binu je izašla Zorica Brunclik, koja je sa Draganom izvela čuveni hit "Pusti sele". Dragani se pridružila i Sandra Rešić, ćerka pokojnog Nina Rešića, kao i pevač Željko Šašić, sa kojim je Mirkovićeva otpevala čuvenu pesmu "Oči pune tuge".

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dragana Mirković napravila spektakl u Areni

Draganin poslednji gost bio je Husa Bit Strit, a zajedno su otpevali pesmu "Samo jedan sat". Posle preko tri sata kvalitetnog programa, Dragana je koncert zatvorila pesmom "Eksplozija", nakon čega je završila u suzama jer su je savladale emocije.

- Hvala što ste uveličali moj jubilej, malo sam pogledala na kratko dok sam se presvlačila, hvala vam za ove divne naslove koji su me tako usrećili i nadam se da se vidimo sutra jer ćemo imati malo više vremena da pričamo, ja sam sada toliko umorna i mokra, a sutra me čeka još duži koncert, sad samo malo uštinula neku pesmicu, a sutra dok ne popadamo. Hvala još jednom puno i vidimo se sutra - poručila je Dragana na samom kraju koncerta.

Specijalni gost na koncertu bio je i Aleksandar Njegovan, koji je Dragani uručio ikonu  kao znak zahvalnosti za posvećenost deci koju pomaže Humanitarna organizacija Srbi za Srbe. Dragana je najavila da će sav prihod od turneje, uključujući i novac od sponzora, uplatiti ovoj organizaciji koja je do sada pomogla više od 3.300 porodica sa više od 15.500 dece.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dragana Mirković dobila ikonu od Aleksandra Njegovana

Draganu su iz publike bodrili i članovi porodice, a ona im se zahvalila na podršci.

- Hvala im što su pristali da budu deo mog jubileja, vi znate koliko oni ne vole da budu prisutni u javnosti, ali za majku sve - poručila je Dragana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading