KARLEUŠA OTKAZUJE SVE ZBOG KOLEGINICE: Javno joj se obratila na društvenim mrežama!

Autor:

Zabava

12.02.2024

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muzička zvezda odlučila da ispoštuje stariju koleginicu!

KARLEUŠA OTKAZUJE SVE ZBOG KOLEGINICE: Javno joj se obratila na društvenim mrežama!

Foto: instagram

Jelena Karleuša

Folk zvezda Dragana Mirković zakazala je dva koncerta u Štark Areni, 16. i 17. februara, a povodom ovoga joj se obratila mlađa koleginica Jelena Karleuša. Ona je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objasnila da je zbog Dragane otkazala sve svoje privatne i poslovne obaveze, kako bi podržala svoju prijateljicu u važnom trenutku.

- Ja sam otkazala sve svoje obaveze da 16. februara budem na spektaklu koji se očekuje u Areni. Moja velika prijateljica Dragana Mirković pravi koncert povodom njenog jubileja i karijere koja može da se nazove samo jednom rečju, blistavom i zaslužuje svu našu podršku. Dragana, volim te i jedva čekam da se vidimo i da svi zajedno uživamo u najvećim hitovima koji su obeležili naše živote - istakla je Jelena Karleuša putem videa, koji je objavila na svom Instagram profilu.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ/e-stock

Dragana Mirković i Jelena Karleuša

Inače, Dragana je nedavno bila na premijeri filma "Nedelja" u Beču i om prilikom se raspala na sitne komade. Film "Nedelja" rađen je po životu Džeja Ramadanovskog, sa kojim je Dragana bila prijateljica.

Naime, poznato je koliko je Dragana bila bliska sa Ramadanovskim, kao i da je do poslednjeg trenutka ostala njegov veliki prijatelj. Ona je bila je duboko dirnuta filmom, do te mere da je plakala tokom premijere.

- To je bilo jedno ludo vreme, plačem zbog onog što je rečeno između redova - rekla je pevačica za tamošnje medije.

Republika

Foto: Goran Jovanović

Dragana Mirković se sprema za koncerte

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Magvey

13.02.2024 07:44

Samo marketing; Ova otkazala sve jer ce vise zaraditi pevajući kao gosca na koncertu Mirkovicke. Mirkovicka finansirala snimanje Nedelje pa se rasplakala. Ovo sa Dzejem nema veze.