MAJA BEROVIĆ POKAZALA ZUBE: Odgovorila Karleuši, Miri Škorić i Seki Aleksić, pa najavila HAOS! (VIDEO)

Autor: G. D. / B. P. M.

Zabava

30.01.2024

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica progovorila o odnosu sa koleginicama, pa najavila saradnju sa popularnim kompozitorom!

Popularna pevačica Maja Berović pojavila se na jednom muzičkom događaju, gde će biti članica stručnog žirija, a mi smo iskoristili priliku da sa njom porazgovaramo o svim aktulenim temama.  Maja je prvo otkrila u kakvim je odnosima sa Draganom Mirković i Lepom Brenom.

- U sjajnim smo odnosima. Brenu sam upoznala davno, na početku svoje karijere, kad sam došla u "Grand" da izdam svoj album, a Draganu posle, kad je otvorila svoju televiziju. Ja sam bila zaista onako rado viđen gost, često sam se pojavljivala. Volim zaista obe. Ako ne budem imala nastup, sigurno dolazim na Draganin koncert u Areni, poštujem i volim njene pesme - rekla je Maja.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, ATAImages

Maja Berović i Ceca Ražnatović

Maja je progovorila i o duetu sa Cecom Ražnatović, otkrila kakva je pevačica privatno, te najavila moguću saradnju sa Futom Radulovićem.

- Ceca je privatno fantastična. Zaista je onakva kakva se predstavlja u javnosti, možda čak i opuštenija. Onako, potpuno draga žena. Prezadovoljna sam pesmom, publika govori sve. Prvi put sam sarađivala sa Futom. On je takva legenda i veličina, zaista mi je bilo zadovoljstvo što sam ga upoznala i radila sa njim. Volela bih da ponovo počne da radi, da se desi neka saradnja, što nije isključeno - dodala je pevačica.

Republika

Foto: ataimages

Mira Škorić

Osvrnula se i na komentare Mire Škorić, koja ju je urnisala zbog toga što je sa Cecom presnimila pesmu koju ona pevala u originalu.

- Već sam i rekla ovih dana, tu zaista nema šta da se komentariše. Ja je i dalje poštujem zbog njene karijere. Nikad se nisam bavila tim komentarima, ko je šta rekao, izjavio. Niti me to zaista dotiče. Meni je najvažnije šta misli moja publika. Nisam očekivala takvu reakciju - istakla je Maja, te se dotakla i komentara Jelene Karleuše:

- Verujte mi da nisam očekivala nikakve komentare od javnih ličnosti - dodala je Berovićka.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Karleuša i Maja Berović

Takođe, Maja je prokomentarisala i komentar Seke Aleksić, nakon njene izjave da ne voli muškarce sa mišićima. Tada je Seka Maju upitala javno "da li je ikada pipnula mišiće".

- Seka mi je kul, poznajem je privatno, ne vidim nikakvu provokaciju, jako je duhovita. Naravno da su mišići okej i sve što je oku prihvatljivo, ali sve što je preterano... - poručila je Maja, a zatim progovorila o porodici:

Republika

Foto: ATA Images

Seka Aleksić

- Ne strahujem za bezbednost porodice, tu fazu smo prošli, trebalo bi da sad sve bude okej. Ali nikad se ne zna šta nosi dan, šta nosi noć. Lavu sam morala da kupim bebu, jer je opčinjen bebama, verujem da bi bio oduševljen da dobije brata ili sestru - otkrila je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading