NOVA GEJ AFERA TRESE SRBIJU: Poznati glumac i voditelj u TAJNOJ VEZI - upoznali se na televiziji, jedan OSTAVIO DEVOJKU!

Autor:

Zabava

30.01.2024

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni šok detalji o vezi poznatih muškaraca!

NOVA GEJ AFERA TRESE SRBIJU: Poznati glumac i voditelj u TAJNOJ VEZI - upoznali se na televiziji, jedan OSTAVIO DEVOJKU!

Foto: shutterstock

Poznati glumac i voditelj sa jedne od najgledanijih televizija uplovili su u romantičnu vezu, nakon što se prvi raskinuo sa devojkom, prenosi "24Sedam". Reč je o mačo muškarcu, koji je poznat iz mnogih serija koje Srbija obožava, a važi za frajera na kog žene padaju i kog smatraju zavodnikom. Kako se navodi, nakon poslednje veze sa devojkom, ovaj mačo muškarac odlučio je da se "okrene" muškarcima, te je ova gej afera pravi šok za sve.

Republika

Foto: Pixabay.com

Poznati glumac i voditelj uplovili su u vezu

Kako je sve počelo

Njih dvojica su se upoznali na televiziji, gde taj voditelj radi već neko vreme, a varnice su odmah sevnule. Međutim, glumac je u tom trenutku imao devojku, pa iako je želeo da ima nešto sa voditeljem, nije hteo da je vara i da ima aferu sa voditeljem, navodi gorepomenuti medij.

Kada je došlo do raskida, zvezda filmova i serija se javio voditelju, koji mu se dugo sviđao.

Njih dvojica su skoro generacija, s obzirom na to da je voditelj samo dve godine mlađi od glumca, pa su tako počeli da izlaze zajedno i u javnosti se predstavljaju kao drugari, a u svoja četiri zida su ljubavnici. 

Usponi i padovi

Koliko je glumac poludeo za voditeljem, govori i činjenica da ga je redovno obasipao raznim poklonima, išli su zajedno i na putovanja u inostranstvo gde ih niko ne poznaje i gde su mogli slobodno da uživaju u svojoj ljubavi. 

U jednom periodu su bili čak i razdvojeni, dok je glumac poslom bio van Srbije, pa su vezu održavali preko video poziva i poruka, što je zamalo dovelo do zahlađenja odnosa.

Ukoliko i učvrste vezu, iako je ona već stabilna, njih dvojica svoju gej aferu ne planiraju da predstave javnosti. Razlog je to što smatraju da bi ih mnogi ljudi osudili, što bi moglo da utiče ne samo na njihov privatan život, već i na profesionalan. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading