Holivudska diva TRAŽI DEČKA na Tinderu! Vereniku vratila prsten POŠTOM, pa izašla na DEJT sa zavisnikom od HEROINA!

Autor:

Zabava

30.01.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako važi za jednu od najfatalnijih žena na svetu u ljubavnom životu Šeron Stoun ne cvetaju ruže. Zato je glumica odlučila da srodnu dušu potraži na mrežama za upoznavanje.

Holivudska diva TRAŽI DEČKA na Tinderu! Vereniku vratila prsten POŠTOM, pa izašla na DEJT sa zavisnikom od HEROINA!

Foto: Tanjug/AP, Shutterstock

Šeron Stoun definitivno nema sreće u ljubavi, pa je zato uzela stvar u svoje ruke i odlučila da se pokrene. Otvorila je profil na Tinderu, mreži za upoznavanje gde će, kako se nada, pronaći pravog muškarca za sebe.

Jedna od najfatalnijih glumica na svetu, koja sa 65 godina uspeva da održi liniju na kojoj mnogo mlađe devojke mogu da joj pozavide, opisala je u intervjuu za Tajms svoja iskustva sa aplikacijama za sastanke kao što su Tinder i Bumble.

Jedan dejt joj je, čini se, posebno ostao u sećanju. Veza sa "zavisnikom od heroina koji je izgleda bio 20.000 injekcija heroina stariji od slike koju mi je poslao" dogodila se u hotelu Bel-Er. Međutim, to nije dugo trajalo, otkrila je glumica.

- Rekao je konobaru: „Popiću čašu vode“. Popio je koktel, absint ili tako nešto. A ja sam rekla: 'Izvini, ne mogu da ostanem' - priseća se ona. Ali imala je i bolja iskustva.

Tokom pandemije, na primer, imala je dva iskustva koja su ostala na mreži i pomagala je tim muškarcima da prebrode nedavne prekide.

 

 

- Bila sam skoro kao terapeut - rekla je i dodala:

- Jednom je žena rekla da želi razvod, a imali su dvoje male dece. Borio se da to obradi. A drugi je raskinuo sa svojom devojkom. Zatrudnela je i umesto da se udala, abortirala je... On je i dalje bio jako zaljubljen u nju i pomogla sam mu da to reši.

Stoun je otkrila i da ne koristi aplikacije da pronađe nekoga "za jednu noć" jer se takvi ljudi mogu sresti u običnom kafiću. Dodala je da je upoznala tipove muškaraca koje nikada ne bi srela u stvarnom životu, a trenutno razgovara sa aeronautičkim inženjerom.

Republika

Foto: Printscreen Youtube CBS Sunday Morning

Šeron Stoun

Ovo je godina u koju želim da se zaljubim - 100 odsto - rekla je poznata glumica.

Inače, glumica je šest godina bila u braku sa novinarom Filom Bronštejnom iz koga su dobili sina, a koji je nakon duže borbe za starateljstvo pripao ocu.

- Brak je bio pravi promašaj za mene. Moj bivši suprug me nije primećivao, nije me čuo, nije me video - rekla je ona jednom prilikom za "Dejli mejl".

Nakon njega, Šeron je bila tri godine u vezi sa producentom Majklom Grinburgom, a ljubav su krunisali veridbom. Šeron mu je na kraju prsten vratila poštom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading