TAJNA DUGOVEČNOSTI MIRE BANJAC: I pored jednog POROKA ona tvrdi da je OVO zaduženo za duboku starost!

Autor: M.O.

Lifestyle

30.01.2024

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogima omiljena glumica je primer svima!

TAJNA DUGOVEČNOSTI MIRE BANJAC: I pored jednog POROKA ona tvrdi da je OVO zaduženo za duboku starost!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Mira Banjac, jedna od najlegendarnijih glumica na našoj sceni, nedavno je slavila 94. rođendan. Iako se suočila s ozbiljnim zdravstvenim problemima, čini se da je njen duh neuništiv.

Glumica je zbog bolova u kolenima i sepse bila primorana na dugo lečenje, a nakon izlaska iz bolnice, počela je živeti povučenijim životom.

- Danima ne izlazim iz kuće i odbila sam sve poslovne ponude - izjavila je Banjac za domaće medije.

Republika

Foto: ATA Images

Mira Banjac u novembru puni 95 godina

 

- Takođe, ne dajem intervjue, jer sam već ispričala sve što je potrebno - dodala je. Iako u nijednom trenutku nije zvanično objavila svoje povlačenje iz sveta glume, nije bila spremna za nove angažmane.

Njen mlađi kolega je komentarisao njene izvanredne glumačke sposobnosti i najavio da bi ona mogla održati masterklas o poznavanju teksta, koncentraciji i razlaganju energije.

Podelio je i simpatičnu anegdotu koja otkriva tajnu dugovečnosti Mire Banjac - hedonizam i uživanje u svom poslu kojem je posvećena već sedam decenija.

- Inače ne vadi cigaru iz usta, a obožava jagnjetinu. Nas dvoje smo išli na jagnjetinu i pojeli smo istu količinu. Kada je saznala da sam ja njen glavni kavaljer, rekla je da ću je voditi svuda. Popila je jedno i po pivo, a ja dva i po - ispričao je njen mlađi kolega Bandović, prenosi "Hello magazin".

- Deco, ja sam živa zbog vas. Dok me vi budete želeli da igramo i glumimo zajedno, ja ću biti živa - izjavila je glumica, gde je istakla  nepresušnu ljubav prema glumi.

Iako je suočena s izazovima bolesti i starenja, Mira Banjac pokazuje neverovatnu snagu duha i posvećenost svom pozivu. Njeno prisustvo na sceni i dalje je neprocenjivo, a publiku oduševljava svojom glumom i iskustvom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading