ŠOK! Rajan Gosling ZABRANIO ćerkama da gledaju film "Barbi"!

Autor:

Zabava

30.01.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni glumac otkrio razloge za takvu odluku.

ŠOK! Rajan Gosling ZABRANIO ćerkama da gledaju film "Barbi"!

Foto: www.profimedia.rs

Holivudski glumac Rajan Gosling pobrao je simpatije publike, ali i stručne javnosti ulogom u filmu "Barbi". Ken mu je doneo i nominaciju za Oskara, najprestižnije filmsko priznanje na svetu, ali glumac kaže da su mu osećanja u vezi sa ovom ulogom i dalje pomešana. Zato je odlučio da svojim ćerkama zabrani da gledaju "Barbi".

Uprkos tome što je otkrio da je preuzeo ulogu zbog toga što njegove kćerke vole Barbi lutke, glumac se nedavno na filmskom festivalu u Santa Barbari našalio da on ne zna treba li iko gledati svog oca u ulozi Kena.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

 

- Ne znam da li treba da gledaju svog oca kao Kena. Ne znam koje su godine dobre da vidiš svog oca da glumi Kena. Postaje prilično ludo. Znao sam da im se to dopada jer su prvo govorile: "Možemo li ići u 'Target'. onda odemo u 'Target', a one odu do rafa s barbikama. Supruga i ja smo shvatili da je došlo vreme da ih pustimo da se igraju s njima - rekao je Gosling i dodao da njegove ćerke Ken nije interesovao.

On je priznao da svojim ćerkama nije mogao u potpunosti zabraniti da vide deo "Barbimanije" pa su pogledale neke scene i jedan dan bile na setu kada je snimao plesnu tačku za film.

Takođe, ranije je priznao da se on kao dečak nije igrao s Barbi lutkama pa su mu ćerke pomogle kako da pristupi ulozi Kena.

Gosling ima dve ćerke s glumicom Evom Mendez: Esmereldu (9) i Amadu (7).

Film "Barbi" je jedan od najuspešnijih filmova, uspeo je da zaradi više od milijardu dolara i da "zaradi" Zlatni globus kao najbolji blokbaster.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading