U PLANU SNIMANJE NASTAVKA ČUVENE SERIJE? Slavna gumica otkrila SVE DETALJE!

Autor:

Zabava

24.01.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priče o radu na nastvaku poznate advokatske drame podgrejo je ponovno okupljanje serije na dodeli Emi nagrada.

U PLANU SNIMANJE NASTAVKA ČUVENE SERIJE? Slavna gumica otkrila SVE DETALJE!

Foto: shutterstock, Youtube/ Hownii DE

Komična pravna drama "Ali Mekbil" iz devedesetih godina prošlog veka mogla bi da dobije nastavak! Priče o ponovnom pokretanju priče i povratku u kancelarije podgrejalo je okupljanje dobro poznate ekipe pravnika na dodeli Emi nagrada.

Glumica Kalista Flokhart, koja je dočarala lik Ali Mekbil, dodatno je unela crv sumnje rekavši da bi volela da se varti snimanju te serije.

- Mislim da se priča o ponovnom pokretanju ovog projekta, ali ja ne znam mnogo o tome - rekla je Kalista na promociji svoje nove serije "Feud: Capote vs. The Swans", u kojoj tumači lik Li Radživil, mlađu sestru Džeki Kenedi. 

Tom prilikom je dodala da bi vrlo rado ponovo snimala dogodovštine Ali Mekbil.

Republika

Foto: shutterstock

Glumci iz serije Ali Mekbil

Ova nagrađivana američka serija emitovala se u periodu od 1997. do 2002. godine i prati advokate u izmišljenoj bostonskoj advokatskoj kancelariji "Kejdž, Fiš i saradnici". Priča se vrti oko pravnice Ali, ali prati i njene saradnike čiji su životi komićni, dramatični i ekscentrični. 

Pored Kaliste Flokhart glavne uloge tumače Greg Džerman, Džejn Krakovski, Džil Belous, Lusi Lu, Piter Meknikol i Kortni Torn Smit.

Serija je 1999. godine osvojila Emi za najbolju humorističku, da bi kasnije odnela još šest statua. Ova serija je dala Robertu Dauniju Džunioru jednu od njegovih prvih velikih uloga nakon pravnih problema sa kojim se suočavao 1990-ih godina.

Kalista je na 76. Kanskom festivalu krajem maja prošle godine pratila svog supruga Harisona Forda na premijeri novog filma o avanturama profesora Indijane Džonsa. Njih dvoje važe za jedan od najskladnijih holivudskih parova i žive mirnim životom na ranču u Džekson Holu u Vajomingu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading