VELIKI POVRATAK ALI MEKBIL: Glumica NEPREPOZNATLJIVA u novoj ulozi!

Autor:

Zabava

10.01.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reč je o ostvarenju "Feud: Capote vs. The Swans", u kome tumači lik Li Radživil, mlađu sestru Džeki Kenedi.

VELIKI POVRATAK ALI MEKBIL: Glumica NEPREPOZNATLJIVA u novoj ulozi!

Foto: shutterstock

Kalista Flokhart

Kalista Flokhart, koja se proslavila ulogom u američkoj TV seriji "Ali Mekbil", vraća se na male ekrane posle niza godina. Poslednju epizodu ove kultne priče iz advokatske kancelarije gledali smo pre 22 godine!

Publika će konačno poznatu plavušicu ponovo videti "na delu" budući da je Kalista odlučila da prihvati ulogu u seriji "Feud: Capote vs. The Swans", u kome tumači lik Li Radživil, mlađu sestru Džeki Kenedi.

 

 

Njena junakinja Radživil je bila pripadnica visokog američkog društva, izvršna direktorka za odnose s javnošću i dekoraterka enterijera, pa ćemo nezaboravnu Ali videti u sasvim novom izdanju. Zanimljivo je da je zbog ove uloge glumica promenila lični opis do neprepoznatljivosti!

Nakon serije "Ali Mekbil" Kalista je stekla ogromnu slavu i dobila priliku da glumi sa velikim holivudsim zvezdama. Među njenim najuspešnijim serijama je „Braća i sestre“, u kojoj je glumila od 2006. do 2011, a danas je najpoznatija po ljubavnoj priči sa holivudskim doajenom Harisonom Fordom, koji je od nje stariji 22 godine.

 

 

Kalista je na 76. Kanskom festivalu krajem maja prošle godine pratila svog supruga na premijeri novog filma o avanturama profesora Indijane Džonsa. Njih dvoje važe za jedan od najskladnijih holivudskih parova i žive mirnim životom na ranču u Džekson Holu u Vajomingu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading