NIKO NE MOŽE DA VERUJE DA JE ON SIN LEGENDARNOG GLUMCA: Retko ga viđamo u javnosti, a o njegovom NEOBIČNOM IZGLEDU svi pričaju! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.09.2022

06:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sina legendarnog glumca Nikolasa Kejdža, Vestona Kejdža Kopolu, veoma retko viđamo u javnosti.

NIKO NE MOŽE DA VERUJE DA JE ON SIN LEGENDARNOG GLUMCA: Retko ga viđamo u javnosti, a o njegovom NEOBIČNOM IZGLEDU svi pričaju! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Zbog svog neobičnog izgleda - duge, raspuštene šminke i tamne šminke, privlači veliku pažnju javnosti, a malo ko zna da je upravo od oca naučio najvažnije stvari o glumi.

 

 

 

- Otac me upoznao sa najvažnijim stvarima u glumi. Važnost poruke koje šalje, sve o proučavanju pozadine karaktera i istraživanje. Najbolji glumački savet koji sam dobio je od njega. Rekao mi je koliko je važno koristiti maštu, izraze i glas zajedno da stvarno izrazite želje svog lika - izjavio je u jednom od intervjua 2019. godine.

Osim glumom, Veston se bavi i muzikom. Bio je frontmen dva metal-benda "Eyes of Noctum" i "Arsh Anubis", od kojih je potonji i osnovao.

 

 

 

- Mogu se raditi stvari koje volite istovremeno. Komponovati, pevati, glumiti, kuvati i sada je otac pun ljubavi. Videti svog sina sa svojim unukom najbliže je osećaju blaženog ispunjenja koji sam ikada imao - izjavio je Nikolas Kejdž 2015. godine govoreći o svom najstarijem sinu.

 

 

 

Veston je inače od 2018. godine u braku s poduzetnicom Hilom Kejdž Kopolom, s kojom ima četvoro dece, ćerke Lusianu i Sorinu i bliznakinje Sajris i Venes. Kejdžovom sinu ovo je nije prvi brak, pre Hile bio je braku s Danijel Kedjž, od 2013. do 2016. godine i s Niki Vilijams od 2011. do 2012. godine. On je najstariji sin Nikolasa i glumice Kristine Fulton, a u rodu je i sa legendarnim filmskim rediteljem Fordom Kopolom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading