ZATEČEN SAM, NADAM SE DA NEĆE BITI TUČE! Miloš Bojanić progovorio o neočekivanoj ODLUCI sina Mikice, niko iz porodice ga na PODDRŽAVA!

Autor:

Zabava

07.09.2022

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Bojanić je, kako kaže, u velikom strahu, jer je njegov sin Mikica odlučio da se oproba u rijalitiju!

ZATEČEN SAM, NADAM SE DA NEĆE BITI TUČE! Miloš Bojanić progovorio o neočekivanoj ODLUCI sina Mikice, niko iz porodice ga na PODDRŽAVA!

Foto: ATA Images

Miloš Bojanić

Kako je otkrio, podržao je svog sina iako niko iz porodice nije bio za to, a kako kaže, uplašen je da ga neko od njegovih neistomišljenika ne napadne fizički.

- Ja sam rekao zbogom rijalitijima i tako će i biti, e sada moj sin Mikica je dobio ponudu i kada je rekao ja sam onako bio malo zatečen. E sad on ima dovoljno godina da može sam da odluči, a ja sam mu dao određene sugestije jer sam bio više puta. Mada se tamo okolnisti menjaju iz minuta u minut. Niko iz porodice nije bio za to da on uđe, ali kada smo razgovarali sa njim šta on želi, on je rekao da je to novo iskušenje za njega i da želi da proba - rekao je Miloš za Star.

Foto: Republika

Mikica Bojanić

 

- Pomalo se plašim konflikta, mada se nadam da tuča neće biti. Ja se za njega plašim i kada sedne u auto i ode u grad. Moj Mikica nije konfliktan dečko, pošten je, e sad da li će ga napadati, pa sigurno hoće. Mene mnogi ne vole, pa to može da bude razlog da ga napadaju i svađaju se sa njim. Ne znam da li ću mu biti podrška u studiju, jer ja se na drugi način borim kroz život, a moja deca drugačije - rekao je Bojanić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading