Ustaje noću da mom sinu donese MLEKO, Stefan ga već zove "TATA"! Milica Dabović progovorila o novom DEČKU, evo kako su se UPOZNALI!

Autor:

Zabava

10.08.2022

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša košarkašica konačno je pronašla mir i sreću u ljubavi!

Ustaje noću da mom sinu donese MLEKO, Stefan ga već zove "TATA"! Milica Dabović progovorila o novom DEČKU, evo kako su se UPOZNALI!

Foto: Republika.rs

Bivša košarkašica Milica Dabović nakon ljubavnih brodoloma konačno je srećna i zadovoljna, a za novog partnera ima samo reči hvale!


U pitanju je ugostitelj iz Švajcarske Vanja Ćorić, koji je već poznat javnosti, budući da je nekoliko godina pre nje verio Slađu Delibašić, ali se veza završila intimnim skandalom.

Foto: Printscreen/K1 TV

Milica Dabović

 

Milica je potpuno otvoreno govorila o svom novom izabraniku, priznavši da je uspeo da osvoji i njenog sina, koji ga već naziva ocem.

- Sa Vanjom sam našla mir. Što se tiče Vanje i mog sina. Stefan ga je pre neki dan nazvao tata, pošto ga je Vanja kulirao par puta. Kada mu je rekao tata, Vanja je toliko skočio od uzbuđenja. Stefan isto tako zna, kada Vanja ode na par dana, da me pita gde je i kad će doći jer mu jako nedostaje. Jako se dobro slažu, pa kao da se čitav život znaju. Stefan čak mene više ne budi da mu donesem mleko, nego budi Vanju, a on se probudi sa osmehom na licu i kaže mene je probudio da mu donesem mleko. Vanja se sada kada je Stefan u pitanju mnogo toga pita i ja sam srećna zbog toga - rekla je Dabović u uključenju u emisiju Puls Srbije na Kurir televiziji.

Foto: Printscreen/K1 TV

Milica Dabović

 

Bivša košarkašica otkrila je kako su se Vanja i ona upoznali.

- Kod nas se sve to spontano desilo. Mi smo jako dugo vremena provodili pričajući. U jednom trenutku sam ja nestala i posle dugog perioda kada sam se vratila, Vanja mi je izjavio ljubav. Bila sam u šoku i rekla sam mu da mi treba onaj moj stari Vanja. krenuli smo da se smejemo i onda sam rekla sebi zašto da ne - rekla je Dabović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Jovana

10.08.2022 13:31

Jadno dete...