Glumicu sa 15 godina OTELI, pronađena vezana u GEPEKU! U detinjstvu je preživela teška OBOLJENJA, a danas je jedna od NAJPOŽELJNIJIH zvezda

Autor:

Zabava

21.08.2022

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova dama, koja je pokorila svet, nije oduvek živela san.

Glumicu sa 15 godina OTELI, pronađena vezana u GEPEKU! U detinjstvu je preživela teška OBOLJENJA, a danas je jedna od NAJPOŽELJNIJIH zvezda

Foto: youtube.com/printscreen

Džesika Alba nedavno je proslavila 41. rođendan, a bez obzira na godine ona još uvek oduševljava svet svojim mladalačkim izgledom, kao i neverovatnom energijom. Ipak, ova dama, koja je pokorila svet, nije oduvek živela san, a o tome najbolje govore njene priče iz mladosti.

Albini roditelji su stupili u brak u tinejdžerskim godinama, a kako se njena porodica nekoliko puta selila, još se u detinjstvu navikla na promene. Sa samo pet godina znala je da želi da postane glumica, a s nepunih 12 počela je da ide na časove glume, piše Kurir.

Foto: youtube.com/printscreen

Džesika Alba

 


U intervjuu s Larijem Kingom, našalila se da su njene dečje bolesti bile deo njene inspiracije da postane glumica jer je sve vreme razmišljala o tome kako bi bilo biti neko drugi. Alba se, naime, u detinjstvu suočila s nizom ozbiljnih bolesti, uključujući kolaps pluća, infekciju bubrega, cistu na krajnicima…

Niz nesrećnih poremećaja i borbe s bolestima nastavio se i u njenim tinejdžerskim godinama u kojima se borila s opsesivno kompulzivnim poremećajem, anoreksijom, ADHD-om i astmom.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Džesika Alba

 

Ni tu nije bio kraj njenim mukama. Albu su oteli kada joj je bilo samo 15 godina. U zatočeništvu je provela 14 sati, a pronađena je zavezana u gepeku automobila. O ovoj otmici glumica nikada nije javno govorila.


Ni njena okolina nije bila “najzdravija”. Naime, jednom je prilikom ispričala kako su je zbog izgleda osuđivali čak i u crkvi:

- Sećam se da je u crkvi jedan stariji muškarac želeo da me udari, a moj svešenik je rekao da je to zbog toga što nosim provokativnu odeću, iako to nije bilo tačno. Zbog toga sam se osećala krivom što sam bila poželjna suprotnom polu. Stidela sam se svog tela- priznala je lepa glumica.

Foto: youtube.com/printscreen

Džesika Alba

 

Kako je odgajana u tradicionalnoj katoličkoj porodici, u svoj prvi seksualni odnos ušla je sa 19. godina. Za vreme snimanja filma “Crni anđeo” upoznala je Majkla Vitererlija s kojim je bila u ozbiljnoj vezi. Na njen 20. rođendan Majkl ju je zaprosio, uprkos neodobravanju njenih roditelja i razlici od 12 godina. Veridbu su prekinuli nakon četiri godine.


- Bila sam veoma mlada kada sam ušla u vezu s njim. Imala sam samo 18 godina. Bila sam devica. Znala sam da želim da budem zaljubljena u osobu s kojom ću prvi put da spavam, jer gotovo svi koje sam znala su se nakon prvog seksualnog iskustva osećali loše - rekla je Džesika za strane medije. Nakon ove veze glumica je imala kratke romanse s Markom Vahlbergom i Derekom Džeterom, a svog sadašnjeg supruga upoznala je 2004. godine, na snimanju filma “Fantastična četvorka”.

Foto: youtube.com/printscreen

Džesika Alba

 

Alba je priznala da njima baš i nije cvetalo cveće u veze i da je Kaš bio izuzetno posesivan i ljubomoran, pa ga je čak dva puta izbacila iz stana, a pre njene trudnoće su raskinuli.

Ipak danas izgledaju kao primer savršenog para i prelepe porodice, a Alba tvrdi da je njen recpt za sreću, harmoniju i mladalački izgled maženje sa partnerom svako veče.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading