Viljem Defo dobio zvezdu na STAZI SLAVNIH!

Autor:

Zabava

09.01.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceremoniji su prisustvovali supruga slavnog glumca, kao i kolege Mark Rufalo, Patriša Arket i Pedro Paskal.

Viljem Defo dobio zvezdu na STAZI SLAVNIH!

Foto: Tanjug/AP

Zvezda filma "Jadna stvorenja" grčkog reditelja Jorgosa Lantimosa, koji je trijumfovao na 81. dodeli Zlatnih globusa, dobio je priznanje za svoj rad i trud tokom dugogodišnje karijere. Viljem Defo je dobio juče svoju zvezdu na holivudskoj Stazi slavnih.

U svom govoru, glumac je izrazio zahvalnost za dugogodišnju i uspešnu karijeru.

Samo želim da kažem da je divno biti deo ove zajednice umetnika i zabavljača, ljudi koji dele svoje iskustvo, zamišljajući tuđe perspektive, pričajući priče i razmišljajući o tome šta jeste, bilo je i što je najvažnije moglo da bude - rekao je Defo i dodao:

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Oni čine da se osećamo bliže jedni drugima i povezuju nas, stvarajući važan dijalog koji je posebno potreban u ovim odvojenim vremenima vođenim tehnologijom i podelama. Zato mi je drago što sam sa ovakvim ljudima i nadam se da ćemo nekako učiniti ovaj svet boljim.

Na kraju govora posebnu zahvalnost uputio je svojoj supruzi.

- Hvala mojoj ženi, koja me uči zahvalnosti i podseća me da ne pljujem na svoju sreću - završio je Defo, koji se proslavio ulogama u filmovima o superjunaku Spajdermenu.

U njegovoj radnoj biografiji nalaze se i popularni naslovi: "Aleja noćnih mora", "Akvamen", "Ubistvo u Orijent ekspresu", "Mister Bin na odmoru" i mnogi drugi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading