COKIĆ U NOSIĆ! Zvezdi "Openhajmera" se smejao ceo Holivud na dodeli "Zlatnih globusa"

Autor:

Zabava

08.01.2024

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog jednog poteza supruge Kilijana Marfija, glumac pocrveneo kao bulka!

COKIĆ U NOSIĆ! Zvezdi "Openhajmera" se smejao ceo Holivud na dodeli "Zlatnih globusa"

Foto: Tanjug/AP

Na svečanoj dodeli prestižnih priznanja u Los Anđelesu najviše nagrada je osvojio film "Openhajmer", koji je poneo pet nagrada, uključujući i glavnu, a prestižno priznanje za najboljeg glumca pripalo je Kilijanu Marfiju, koji je dočarao lik tvorca nuklearne bombe.

U trenutku kada je proglašeno da je Kilijan Marfi dobio nagradu za ulogu u "Openhajmeru", njegova supruga je vrisnula od uzbuđenja i poljubila ga u nos, ostavljajući mu crveni karmin.

Glumac je sav srećan izašao na binu i uz osmeh upitao prisutne da li vide nešto na njegovom licu. To je izazvalo gromoglasan aplauz i smeh među okupljenim zvanicama. Srećan zbog "Zlatnog  globusa" koji mu je pripao, Marfi je objasnio da je snimanje "Openhajmera" za njega bilo nešto posebno.

 

 

Da bi bio sjajan glumac ne možeš biti u tome sam. U “Openhajmeru” imamo fantastičan ansambl s kojim je bilo magično raditi. Hvala vam što ste me svi vodili kroz ovaj film, ne bih bio sada ovde da nije bilo vas – pporučio je glumac uz osmeh.

Kilijan Marfi i Robert Dauni Džunior dobili su priznanja za najbolje muške glumačke uloge, dok je Kristofer Nolan osvojio nagradu za najbolju režiju, prenosi BBC.

Filmska zvezda Lili Gledston proglašena je za najbolju glumicu i tako je postala prva autohtona stanovnica Sjedinjenih Američkih Država koja je osvojila nagradu.

Film "Barbi" je osvojio prvu nagradu za zaradu ostvarenu na blagajnama, nakon što je zaradio 1,4 milijarde dolara u bioskopima širom sveta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading