IDE DA ODMORI: Reper 50 Cent se ODREKAO SEKSA!

Autor:

Zabava

10.01.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio je nezasit u krevetu, pa odlučio da prikoči. Reper objavio važnu odluku!

IDE DA ODMORI: Reper 50 Cent se ODREKAO SEKSA!

Foto: shutterstock

Slavni američki reper 50 Cent doneo je važnu novogodišnju odluku - apsitiniraće godinu dana kako bi mogao u potpunosti da se posveti muzici!

Poznato je da je reper često bio gladan seksa i da je mnogo vremena provodio u spavaćoj sobi, ali sada će, po svemu sudeći, malo da prikoči. On je na svom Instragramu juče najavio da za njega počinje "godina apstinencije".

- Moja nova ideja je toliko velika. Nemam vremena da budem ometan. Vežbam apstinenciju, meditiram i fokusiram se na svoje ciljeve. Nadam se da će vam ova Nova godina pomoći da pređete na sledeći nivo - napisao je 50 Cent.

Zanimljivo je da njegov profil na Instagramu prati 30 miliona ljudi, a ova objava broji više od 200.000 lajkova.

“Kralj… Vidiš, zato te toliko poštujem i želim za sebe. Čovek mojih snova. Ostani fokusiran, ljubavi”, komentarisala je jedna obožavateljka objavu ispod fotografije na kojoj reper pozira u elegantnom odelu s tompusom mežu prstima.

Ova objava 50 Centa na Instagramu došla je nakon glasina da se razišao sa svojom devojkom advokaticom Džamirom Hajns s kojom je bio u vezi oko godinu dana. 

Jedna od poslednjih u nizu afera u kojima se reper našao bila je tužba protiv vlasnice klinike za plastičnu hirurgiju na Floridi, za koju je tvrdio da je koristila njihovu zajedničku fotografiju i tom prilikom plasirala laž da se podvrgao operaciji povećanja penisa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading