ROK SCENA U SUZAMA: Preminuo bubnjar benda Scorpions! Članovi benda se oprostili POTRESNIM REČIMA

Autor:

Zabava

10.01.2024

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džejms Kotak se čuvenoj grupi pridružio 1996. godine, i bio je njihov najduži član sve dok nije otpušten 2016. zbog alkoholizma.

ROK SCENA U SUZAMA: Preminuo bubnjar benda Scorpions! Članovi benda se oprostili POTRESNIM REČIMA

Foto: shutterstock

Džejms Kotak, američki bubnjar nemačkog hard rok i metal benda Scorpions, preminuo je juče u 61. godini. Vest o njegovoj smrti potvedila je njegova ćerka Tobi za TMZ, a uzrok smrti još nije poznat.

Kotak je bio najdugovječniji bubnjar kultnog nemačkog benda "Scorpions". Bend je napustio 2016. godine kada je otišao na lečenje od alkoholizma, a o svom poroku otvoreno je govorio.

Ostaće upamćen kao bubnjar u bendovima "Bob Brickley Band, Nut House, Mister Charlie, Buster Brown, Montrose, Kingdom Come", "Wild Horses", "The McAuley Schenker Group", "Warrant" i "Ashba." Svirao je i u vlastitom bendu "Kottak", poznatom i kao "KrunK".

Kada je reč o privatnom životu, muzičar je bio oženjen Atenom Bas, mlađom sestrom Tomija Lija s kojom je odgajao troje dece - zajedničkog sina Metjua i Ateninih dvoje dece iz dve prethodne veze.

Članovi benda Scorpions oprostili su se od dragog kolege, prijatelja i brata objavom na instagramu:

 

 

- Mnogo tužne vesti... Naš dragi prijatelj i bunjar tokom 20 godina Džejms Kotak nas je napustio u 61. godini... Džejms je bio divna osoba, sjajan muzičar i porodičan čovek... Bio je naš "brat od druge majke" i zaista će nam nedostajati...- napisali su Klaus, Rudolf, Matijas, Pavel i Miki.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading