SLAVNA GLUMICA POTPUNO ĆELAVA: Šok i neverica, niko ne može da je PREPOZNA! Upoređuju je s OVIM KOLEGOM (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

04.01.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Društvene mreže se usijale zbog njene nove fotografije!

SLAVNA GLUMICA POTPUNO ĆELAVA: Šok i neverica, niko ne može da je PREPOZNA! Upoređuju je s OVIM KOLEGOM (FOTO)

Foto: printscreen

Društvene mreže su ponovo uzburkane nakon što je supruga proslavljenog glumca Vila Smita, Džejda Pinket Smit, objavila selfi na kom ju je malo ko prepoznao. Fotografija je izazvala lavinu komentara i šokirala mnoge, s obzirom na to da je na njoj izgledala potpuno drugačije nego što smo navikli da je vidimo.

Naime, Džejda je na fotografiji pozirala u zimskoj jakni, trenirci, patikama i sa sunčanim naočarama, ali ono što je svima zapalo za oko su grejači na nogama, ali i njena specifično kratka frizura, na kojoj izgleda skroz ćelavo.

Mnogi korisnici su izrazili šok što nisu odmah prepoznali Džejdu na fotografiji, već su pomislili da je reč o Dvejnu Rok Džonsonu ili Fet Džou. Njen izgled je bio predmet brojnih komentara koji su se munjevito proširili društvenim mrežama, a mnogi su izrazili svoje iznenađenje i šok.

"Džejda Pinket izgledao kao Rok iz 2012.", "Mislio sam da je to mršaviji Fet Džo", "Fet Džo je skočio u trendingu nakon Džejdine fotografije", "Pomislila sam da je Fejt Džo smršao, ali to je Džejda", "Džejda je konačno postala Rok", "Morao sam zumirati da se uverim da je to Džejda", neki su od komentara po društvenoj mreži X (Twitter).

Republika

Foto: printscreen/instagram

Džejda Pinket Smit

Podsetimo, ceo svet je video kako je Vil Smit šamario Krisa Roka na dodeli Oskara 2022. godine zbog šale na račun njegove supruge. Ovaj skandal je uzburkao javnost, ali je Džejda Pinket Smit sada istakla kako je "oskarovski šamar" bio "slamka spasa" za nju i njenog supruga, te da je pozitivno uticao na njihov brak. Njena intimna ispovest prošle godine, o životu pod istim krovom sa Vilom, iako su se javno predstavljali kao skladan bračni par, takođe je izazvala pažnju javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading