PLASTIČNI HIRURG JE PIJAN OPERISAO VENDI: Trajno je UNIŠTIO, ima ožiljke svuda, OVO je on rekao u svoju odbranu!

Autor: Republika/M.Ognjenović

Lifestyle

04.01.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hirurg je bio na dobrom glasu sve do sad.

PLASTIČNI HIRURG JE PIJAN OPERISAO VENDI: Trajno je UNIŠTIO, ima ožiljke svuda, OVO je on rekao u svoju odbranu!

Foto: Shutesrock

Žena iz Arizone je tužila svog plastičnog hirurga jer je tvrdila da je operisao pod dejstvom alkoholač

Dr Bredli Beker je dvostruko sertifikovani plastični rekonstruktivni hirurg koji radi u Arizoni već 21 godinu, a specijalozovan je za grudi i telo. 

- Teško je osećati se kao da možete da izađete kada se osećate kao Frankenštajn - rekla je njegova bivša pacijentkinja Vendi Elsvort u intervjuu u petak za " Phoenix New Times".

Republika

Foto: facebook/printscreen/Wendy Ellsworth

Nakon opreracije je ostala sa trajnim ožiljcima

 

Vendi je trebala da stanji struk, izvadi višak masti iz stomaka i smanji grudi. Novac mu je uplatila pre same operacije, te nije bilo mogućnosti da joj se isti i vrati. 

Odmah je shvatila da je u alkoholisanom stanju, ali se tešila da on zna šta radi. Ipak, njene najgore noćne more su se potvrdile kada je videla konačne rezultate. 

Sa tela, tačnije stomaka  joj je visio višak kože, kojje je verovatno trebao biti uklonjen tokom operacije.

- Nisam išla na porodične zabave, nisam htela nigde da idem. Gde god bih morala da krenem, morala bih jako uske gaćice da obučem i u njih uguram sav višak kože koji mi visi. Cela poenta je bila da meni stomak nestane, a da ne dobijem ovu masu - rekla je Vendi. 

Iako je ta sama procedura koštala puno, ona sada mora izvojiti još par hiljada evra za drugi zahvat kako bi se sve korigovalo. Kako bi sve finansijski mogli da izdrže, njen muž je počeo još jedan posao da radi. Vendi tvrdi da je njen brak upao u ogromnu krizu nakon neuspele operacije. 

 

 

- Dr Becker je uništio moju ženu. Uništio je ko je ona bila - napisao je Tajler Elsvor, njen muž. 

- Užasna depresija i anksioznost kroz koju je prošla su neopisive. Njegove posekotine su bile dublje od samog uklanjanja kože sa njenog stomaka i grudi i bukvalno su joj ostavile ožiljke za ceo život - dodao je.

Plastični hirurg Becker je sve negirao i tvrdi da nije pio alkohol pre same operacije. On takođe tvrdi je je ona prošla sve procedure i kontrole pre same operacije i da je morala biti spremna na same ožiljke. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading