TEK ROĐENA BEBA ZBUNILA CEO SVET: Majka nije znala šta je snašlo, DOKTORI gledali u čudu (VIDEO)

Autor: REPUBLIKA/M.OGNJENOVIĆ

Lifestyle

17.02.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo niko nije očekivao od tek rođene bebe.

TEK ROĐENA BEBA ZBUNILA CEO SVET: Majka nije znala šta je snašlo, DOKTORI gledali u čudu (VIDEO)

Foto: TikTok/printscreen

Kada se beba rodi, podrazumeva se da će ona biti slaba i da će zahtevati posebnu pažnju i negu. Međutim, jedan dečak rođen na Havajima iznenadio je svoje roditelje i javnost svojom brzom progresijom u razvoju mišića.

Nekoliko sati nakon rođenja je sam držao glavu

Republika

Foto: TikTok/printscreen

Nakon devet sati od rođenja, sam je počeo da drži glavu

 

Samo nekoliko sati nakon rođenja, mališan je već samostalno držao glavu, što je izazvalo oduševljenje i čuđenje prisutnih. Video snimak ovog neverovatnog poduhvata brzo je postao viralan na TikToku, prikupivši hiljade pregleda i pozitivnih komentara.

 

@nykeacrawley

My son at 9 hours old. These pandemic babies built different 🤣❤️

♬ original sound - Nykea Zinnerman

Majka ovog malenog dečaka, koja već ima troje dece, izrazila je svoje čuđenje ovim neverovatnim "postignućem" svog sina. Video je izazvao lavinu oduševljenja među korisnicima društvenih mreža, koji su se divili snazi i brzini razvoja ovog novorođenčeta. Mnogi su izrazili svoje iznenađenje, ističući da je ovo prvi put da vide tako nešto, kao i da je mališan izuzetno poseban.

Sumnje i moguće komplikacije

Ipak, uprkos oduševljenju, pojedini stručnjaci su izneli sumnje da bi ova neobična pojava mogla biti povezana sa povišenim mišićnim tonusom, poznatim kao hipertonus. Ovo stanje može zahvatiti muskulaturu celog tela i izazvati određene komplikacije u razvoju deteta. Roditelji dece sa hipertonusom često opisuju svoje mališane kao čvrste, ali istovremeno imaju poteškoća sa održavanjem ravnoteže i čestim padovima.

Ovaj slučaj očigledno izaziva mnogo pitanja i interesovanja, a vreme će pokazati kako će se razvijati situacija sa ovim neobičnim malim dečakom koji je već od prvih sati pokazao izuzetnu snagu i sposobnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading