ODBIJALI SU DA JE PORODE VIŠE OD 40 MINUTA: Dok je dočekala POMOĆ, beba je već završila sa ovom teškom POVREDOM!

Autor: M.O.

Lifestyle

14.02.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko nije želeo da je porodi skoro sat vremena.

ODBIJALI SU DA JE PORODE VIŠE OD 40 MINUTA: Dok je dočekala POMOĆ, beba je već završila sa ovom teškom POVREDOM!

Foto: Shutterstock

beba

Trudnoća je jedno nepredvidljivo stanje. Iako su termini za porođaj često u roku, nekada se desi situacija da porođaj počne ranije nego što treba. Toliko ranije da ne stignu ni da uđu u bolnicu

Žozijan Markes Pereira je mesecima imala česte i lažne trudove, što je uzrokovalo da sam porođaj počne ranije, prenosi "Mirror". 

Kada je shvatila da je sve počelo, odmah je otišla u porodilište, ali je čekala 40 minuta na pomoć lekara. 

Republika

Foto: pixabay.com

Ženu niko nije hteo da porodi dok nije već bilo kasno

 

Kada ju počela da se porađa, medicinska sestra je odvela sa šaltera u sobu.Pacijentkinja nije htela da menja mesto jer je, kako je priznala, osećala "kao da beba izlazi iz nje".

Prema izveštajima drugih pacijenata, uprkos odbijanju trudnice, medicinska sestra je morala da je natera da promeni mesto, što je dovelo do strašne situacije. Kada je pacijent ustao i krenuo za medicinskom sestrom, beba je pala pravo na pod.

Kako je pad bio težal, novorođena devojčica po imenu Olivija je morala odmah da bude prebačena u dečju specijalističku bolnicu. Pad je bio toliko težak da su bebi stavilik 11 šavova. Srećom, nakon nekoliko dana su roditelji odveli devojčicu kući bez ikakvih posledica.

Žozijan Markes Pereira priznala je da su i ona i njena ćerka dobro. Devojčica, osim rane na glavi, nije teže povređena.

Ova žena se porodica u teškim i skandaloznim uslovima. To ne treba ni jedna buduća majka da doživi, te je zbog nemara osoblja sve prijavila policiji. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading