PORODILJA DOŠLA MORTUS PIJANA NA POROĐAJ! Lekari ZANEMELI kad su videli bebicu - sablaznili su se kad su primetili OVO!

Autor:

Svet

27.01.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novorođenče je privremeno odvojeno od majke i smešteno je u dečiju ustanovu.

PORODILJA DOŠLA MORTUS PIJANA NA POROĐAJ! Lekari ZANEMELI kad su videli bebicu - sablaznili su se kad su primetili OVO!

Foto: Shutterstock

U poljskom gradu Žirominu, nedaleko od Varšave, dogodio se šokantan incident 3. januara kada je žena došla potpuno pijana na porođaj.

Nakon što je 41-godišnjakinja rodila dete, lekari su otkrili da je imala čak dva promila alkohola u krvi, dok je beba imala neverovatnih 2,8 promila alkohola u organizmu, prenosi Fenix magazin.

Reakcija medicinskog osoblja i državnog tužilaštva

Klinika je odmah obavestila policiju, a državno tužilaštvo trenutno istražuje slučaj kako bi utvrdilo odgovornost trudnice za ovaj uznemirujući događaj. Postoji mogućnost da ženi bude podignuta optužnica, što bi moglo rezultirati zatvorskom kaznom od tri meseca do pet godina. Novorođenče je privremeno odvojeno od majke i smešteno je u dečiju ustanovu.

Reakcija lokalnih medija i socijalnih službi

Lokalni mediji su istakli da su gradske socijalne službe bile upoznate sa situacijom u kojoj se nalazila trudnica, koja je već bila pod nadzorom socijalne radnice zbog problema sa alkoholizmom. Postavlja se pitanje kako niko nije primetio da je žena konzumirala alkohol tokom trudnoće, što bi trebalo razjasniti tokom istrage.

Upoređivanje sa sličnim slučajevima

U poređenju sa drugim slučajevima zlostavljanja dece, poput nedavnog događaja u Nemačkoj gde je mlada žena bacila bebu kroz prozor, postavlja se pitanje o različitim reakcijama pravosudnih sistema na slične uznemirujuće događaje.


U svetlu ovog šokantnog incidenta, javnost ostaje zapanjena i zabrinuta za dobrobit novorođenčeta, dok nadležne institucije preduzimaju mere kako bi se utvrdila odgovornost i sprečile slične situacije u budućnosti.

(Fenix magazin/Kurir)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Maja

28.01.2024 15:47

Toj pijanduri bebicu nikada ne vracati i osuditi na maksimalnu kaznu. Djubre i nista drugo.