TUŽAN EPILOG PRIČE! UMRO MALI VIKTOR: Majka je bacila bebu kroz prozor pa skočila za njim dok je požar gutao njihov stan - ISPLIVALI NOVI ŠOK DETALJI!

Autor: D.B.

Svet

11.01.2024

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malina je uradila sve što je u njenoj moći da pomogne svom sinu, nažalost, mališan je preminuo.

TUŽAN EPILOG PRIČE! UMRO MALI VIKTOR: Majka je bacila bebu kroz prozor pa skočila za njim dok je požar gutao njihov stan - ISPLIVALI NOVI ŠOK DETALJI!

Foto: shutterstock

Majka Malina pokušala je da spasi svoje dete od požara koji je gutao njihov stan na trećem spratu zgrade u Rumuniji, piše Blic

Viktor je umro sinoć oko 22.30 sati u bolnici. Njegovo malo telo pretrpelo je dva srčana zastoja. I više nije mogao da se bori.

Doktori su od početka bili rezervisani, jer je dečak bio u komi četvrtog stepena.

Samo nekoliko sati pre tragedije, žena je imala napad, verovatno zbog postporođajne depresije. Želela je da napusti kuću sa Viktorom. Njen suprug je došao sa posla kući tokom pauze, nakon čega je navodno doneo dramatičnu odluku da je zaključa u kući, prema izvorima iz istrage.

Komšije su svedočile da se par često svađao. Malo pre praznika, morala je da interveniše policija kako bi prekinula svađu. Drugi tvrde da je muškarac bio nasilan i da je tukao svoju ženu.


Malina je prvo počela da baca odeću kroz prozor, a onda je donela fatalnu odluku da baci i Viktora, kada je njihov stan zahvatio požar. Pokušala je da ublaži pad umotavši ga u jorgan, ali to nije bilo dovoljno. Onda je i ona skočila, prema rečima svedoka.

Nažalost, Viktor je umro u bolnici u Jašiju.

Kada su lekari stigli na lice mesta, zatekli su ga u kardio-respiratornom zastoju i na licu mesta je reanimiran. Malina je primljena u bolnicu Sveti Spiridon u Jašiju u teškom stanju. Zadobila je prelom karlice, prelom noge i traumu kičme. Takođe, žena ima opekotine prvog i drugog stepena na jednoj ruci.

U požaru je navodno izgorelo više robe, komada nameštaja i odeće. Vatrogasci sada pokušavaju da utvrde šta je izazvalo izbijanje plamena.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading