URNEBESNI BOBI: Marjanović ČESTITAO Luki PODVIG, pa NASMEJAO SVE DO SUZA! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.01.2024

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pohvalio je velikog prijatelja, a usput se i našalio.

URNEBESNI BOBI: Marjanović ČESTITAO Luki PODVIG, pa NASMEJAO SVE DO SUZA! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Boban Marjanović i Luka Dončić

Luka Dončić postigao je 73 poena u pobedi svog Dalasa nad Atlantom rezultatom 148:143, a ono što je još impresivnije je to da je njegov šut iz igre bio 25 od 33. Dodao je Luka i 10 skokova i sedam asistencija za veče karijere.

Dončić je postigao najveći broj poena još od čuvenih 81 pokojnog Kobija Brajanta 2006. godine protiv Toronta, a košgeterski učinak reprezentativca Slovenije je četvrti u istoriji NBA lige.

Ovo je naravno glavna vest u svim košarkaškim krugovima, a srpski košarkaš koji nastupa za ekipu Hjustona Boban Marjanović oglasio se i čestitao svom velikom prijatelju istorijsku partiju.

- Ovo je fenomenalna noć, Čestitam mom bratu Luki na neverovatnoj noći. On i ja smo ove noći zajedno postigli 76 poena. Čestitam ti, brate moj - rekao je Bobi u video poruci.

 

 

Boban i Luka su bili saigrači u Dalasu,a njihovo prijateljstvo traje do današnjeg dana.

Što se tiče Lukine partije, samo devet poena nedostajalo mu je da izjednači brojku Kobija Brajanta (81) na godišnjicu smrti "crne mambe" i baš zbog toga je novinare nakon meča zanimalo kakav odnos je imao sa legendarnim košarkašem Lejkersa.

- Bilo je veoma posebno, svi volimo Kobija, bila je to velika tragedija, ne mogu da verujem da su prošle četiri godine. Posebno je to raditi na taj dan. Očigledno, voleo bih da je ovde.Cilj je bila pobeda. Mučimo se u poslednje vreme, način razmišljanja je bio pobeda. Igrali smo odlično. Malo smo se mučili u odbrani, ali smo igrali odlično u napadu. Drugo poluvreme su me celo vreme udvajali, pa sam pokušavao da postignem poene. Dakle, samo gledam utakmicu i pokušavam da izvučem najbolje za tim - rekao je Luka Dončić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading