IZGLADNJIVALI SINA DO SMRTI, BEBICA TRPELA JEZIVO ZLOSTAVLJANJE! Na sudu izgovorili SAMO OVO!

Autor:

Svet

27.01.2024

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slike bebine iscrpljenosti i neuhranjenosti ostavile su snažan utisak kako na medicinsko osoblje, tako i na porotu tokom suđenja.

IZGLADNJIVALI SINA DO SMRTI, BEBICA TRPELA JEZIVO ZLOSTAVLJANJE! Na sudu izgovorili SAMO OVO!

Foto: Las Vegas PD

Porota u Las Vegasu je nedavno donela odluku o zatvorskoj kazni za Loreanu Martinez i Entonija Oseju, roditelje petomesečne bebe Hanibala, koji je preminuo usled zlostavljanja i zanemarivanja. Ovaj tragičan slučaj je potresao javnost i izazvao brojne reakcije, prenosi Telegraf.

Hanibal Oseja preminuo je u februaru 2018. godine, nakon što je doživeo zastoj srca u porodičnoj kući. Lekari su otkrili da je beba težila samo oko 3 kilograma, što je bilo daleko ispod normalne težine za njegove godine.

Slike bebine iscrpljenosti i neuhranjenosti ostavile su snažan utisak kako na medicinsko osoblje, tako i na porotu tokom suđenja.

Zlostavljanje dece i životinja

Tokom suđenja, prikazane su slike njihovog neurednog doma, kao i slike frižidera i kuhinje pune hrane, što je izazvalo pometnju među prisutnima. Pored Hanibala, par ima i ćerku i sina, a pedijatar je primetio da su i ostala deca bila neuhranjena i zanemarena. Dodatno, policija je zatekla četiri psa lošeg zdravlja u njihovom domu, što je dodatno opteretilo optužbe protiv roditelja.

Reakcije i sudski postupak

Nakon što je porota donela presudu, Entoni je osuđen na 10 do 25 godina zatvora, uz obavezu plaćanja restitucije kontroli životinja u iznosu od više od 1.000 dolara. Loreana je pristala na sporazum o priznanju krivice, dok je Entoni u početku tražio suđenje. Međutim, nakon što je porota proglasila krivim, i on je pristao na isti dogovor kao i njegova supruga.

Odbrana i kontroverze

Tokom suđenja, Loreana je negirala da joj je pedijatar savetovao dodatno hranjenje bebe i tvrdila je da joj je doktor rekao da je njen sin "odlično". Takođe, zabeleženo je da pedijatar nije obavestio Službu za zaštitu dece zbog sumnje na zlostavljanje, što je izazvalo dodatne kontroverze u vezi sa ovim tragičnim slučajem.


Ova tragična priča je podstakla javnu raspravu o zaštiti dece i odgovornosti roditelja. Sudska presuda je doneta, ali pitanja o tome kako je ova zlostavljana beba mogla proći neprimećena i dalje ostaju otvorena. Porodica Hanibala je izrazila nadu da će pravda biti zadovoljena, dok su roditelji osuđeni na zatvorsku kaznu i restituciju. Ovaj slučaj će ostati duboko urezan u sećanje javnosti, podsećajući nas na važnost zaštite najranjivijih članova društva.

(Telegraf)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading