IZVANREDNE VESTI ZA CRNO-BELE! Partizan potpisao VELIKOG IGRAČA!

Autor:

Sport

14.02.2024

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ozvaničenje se očekuje u nedelju.

IZVANREDNE VESTI ZA CRNO-BELE! Partizan potpisao VELIKOG IGRAČA!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana dobili su veoma dobre novosti pred nastavak takmičenja u Superligi Srbije. 

Naime, Bibras Natho odlučio je da produži ugovor sa crno-belima! Kako navode izvori bliski klubu, ugovor će biti potpisan do kraja sezone 2024/25. S obzirom da mutrenutni ugovor ističe u junu uve godine, dobro je za trenera Igora Duljaja da zna da će jedan kapitalac biti tu posle letnjeg prelaznog roka, u kome treba očekivati velike ponude za neke od igrača. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pbg.news

 

Razlog usled kog se Partizan nije odlučio na višegodišnju saradnju je fizička sprema igrača. Natho je već blizu 36. godine, ali to ne znači da daljih razgovora neće biti. Ukoliko Izraelac pokaže da može izneti tempo na dva fronta, sigurno je da ga očekuje još jedan paraf na papiru. 

I pored poznih igračkih godina, Natho je i dalje jedan od krucijalnih pojedinaca u timu Igora Duljaja. Ponekad se njegov učinak ne vidi u statistici, ali fudbalskom inteligencijom i organizaicijom igre, Bibras je u više navrata pokazao da je srce veznog reda i oslonica kluba iz Humske. 

Prvi ugovor je Natho potpisao leta 2019. kad je na preporuku prijatelja i bivšeg saigrača iz moskovskog CSKA, Zorana Tošića, pristao da dođe u Beograd i brzo postao oslonac tima na čijoj je klupi sedeo Savo Milošević. Janije su ga trenirali Aleksandar Stanojević, Ilija Stolica, Gordan Petrić i Igor Duljaj. Za to vreme je Bibars odigrao 191 utakmicu za Partizan, dao 58 i asistirao za 51 gol.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading