KATASTROFA ZA PARTIZAN: Duljaj ostao bez ključnog igrača!

Autor: P. Z.

Sport

11.02.2024

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Standardni prvotimac napravio problem stručnom štabu crno-belih.

KATASTROFA ZA PARTIZAN: Duljaj ostao bez ključnog igrača!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana započeli su prolećni deo sezone na najbolji mogući način, pošto su po izuzetno teškom terenu u Ivanjici savladali Javor rezultatom 1:0.

Međutim, šef stručnog štaba crno-belih Igor Duljaj ne nosi samo lepe utiske iz zapadne Srbije, pošto se u završnici meča dogodio jedan detalj koji mu je ostavio gorak ukus u ustima.

Naime, standardni levi bek Partizana ove sezone, Nikola Antić, dobio je crveni karton u 77. minutu utakmice. Tačnije, bio je to drugi žuti za pouzdanog defanzivca.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Antić

Zbog toga, čovek koji je ove sezone propustio samo dve utakmice u Kupu Srbije, neće biti na raspolaganju Duljaju naredne nedelje, kada će "parni valjak" u 21. kolu Superlige ugostiti ekipu IMT-a sa Novog Beograda.

Koliko je ova suspenzija Antića veliki udarac za lidera na tabeli državnog šampionata, jasno ilustruje činjenica da je levi bek ove sezone 19 puta bio starter u 20 kola Superlige. Odigrao je 18 celih utakmica, a 90 minuta kao starter nije odigrao samo u subotu protiv Javora i to isključivo zbog crvenog kartona, dok je jednom ušao sa klupe za rezerve. Takođe. Antić je odigrao i četiri kompletne utakmice za Partizan u kvalifikacijama za Ligu konferencija.

Klub iz Humske će narednog vikenda ugostiti IMT, a trebalo bi da uz levu aut liniju u poslednjoj liniji tek četvrti put ove sezone, a drugi u Superligi, zaigra Zlatan Šehović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading