LINDZI IZAZVALA OPŠTI HAOS: Amerikanka provocirala Novakove navijače, oni joj nisu ostali dužni! Na kraju morala da obriše snimak sa društevnih mreža (VIDEO)

Autor: P. Z.

Sport

11.02.2024

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarna skijašica pokrenula lavinu.

LINDZI IZAZVALA OPŠTI HAOS: Amerikanka provocirala Novakove navijače, oni joj nisu ostali dužni! Na kraju morala da obriše snimak sa društevnih mreža (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Lindzi Von

Proslavljena skijašica Lindzi Von izazvala je pravu buru na društvenim mrežama svojom nedavnom objavom u vezi sa slavnim teniserom Rodžerom Federerom.

Konačno sam skijala sa mojim prijateljem Rodžerom Federerom. Potrebno mi je malo vremena da shvatim koliko mi je ovo značilo. Divim se Rodžeru kao sportisti, filantropu, neverovatnom šampionu. Obično ljudi kojima se divite obično vas iznevere na neki način, ali ne i Rodžer. On je pravi sportista i šampion u svakom smislu te reči. Dugo smo pričali o zajedničkom skijanju i nisam bila sigurna da će se to dogoditi, ali eto, desilo se. U penziji smo, sijamo i uživamo u životu, hvala ti na ovoj divnoj uspomeni. Ti i tvoja porodica ste zaista jedenstveni i bez obzira na to šta statistika kaže, ti si zauvek moj GOAT, jer nije bitna statistika već uticaj koji si izvršio na mene, a ja sam samo jedna od milion. Živeo, prijatelju - napisala je Amerikanka tom prilikom.

Međutim, njene reči naišle su na oštre reakcije navijača Novaka Đokovića, koji su joj vrlo jednostavno objasnili da je zapravo Srbin najveći ikada.

Nakon lavine negativnih reakcija, Lindzi je odlučila da obriše svoj tvit.

Nakon što su je optužili da je "naterana da obriše tvit", Lindzi se ponovo oglasila ističući da nije popustila pritisku negativnih komentara već da je želela da sačuva lepu uspomenu na zajedničko skijanje sa svojim prijateljem Rodžerom.

Nisam naterana, samo nisam želela da mi negativni komentari unište lepu uspomenu. Moja objava nije bila poređenje, već posveta za mog prijatelja koji je imao veliki uticaja na moj život. Svi polude kada se iskorsti taj termin najbolji ikada, on može da bude najbolji za mene, bez obzira na to šta drugi misle - objasnila je prelepa Lindzi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading