PROMENIO SPORT: Novak batalio reket i u ruke uzeo nove rekvizite! (FOTO)

Autor:

Sport

10.02.2024

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sigurni smo da će i ovde dominirati.

PROMENIO SPORT: Novak batalio reket i u ruke uzeo nove rekvizite! (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, odlučio je da na neko vreme ostavi teniski reket posle šokantnog poraza na Australijan openu. 

Našeg legendarnog sportistu iščekuju obaveze na Indijan Velsu, do tada Novak deluje kao da provodi vreme na veoma kvalitetan način. 

Naime, on je sa suprugom Jelenom, ovoga puta odlučio za skijaški centar Val Gardena u Južnom Tirolu, koji se nalazi u blizini Bolcana. 

Deluje da našem sportisti prija odmor, tako da su na njegovom zvaničnom profilu na društvenoj mreži "Instagram" osvanule fotografije sa skijama. 

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Novak Đoković
Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Novak Đoković

Naravno da očima šire javnosti nije promaklo njegovo prisustvo u ski centru, a mnogi prisutni su svakako bili iznenađeni prisustvom jednog od najboljih sportista današnjice, tako da su iskoristili zgodnu priliku da ugrabe fotografiju koju će verovatno čuvati do kraja života. 

 

 

Ove sezone, Novaka očekuje pohod na preostala tri Grend slem turnira. Pored toga, verovatno najbitniji cilj biće osvajanje Olimpijskih igara u Parizu na leto, s obzirom da je to jedna titula koja nedostaje Đokoviću kako bi mogao da se pohvali da je apsolutno pokorio svet. 

Trenutno, naš teniser je prvi na ATP listi sa 9.855 osvojenih poena. Parti ga Karlos Alkaraz sa 9.255, a potom slede ovogodišnji finalisti Australijan opena, Danil Medvedev i Janik Siner. Upravo je Italijan na četvrtoj poziciji bio Novaov dželat na prvom velikom turniru u godini. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading