I FRANCUZI SE KLANJAJU NOVAKU! Za NJEGA, Đoković ODIŠE KLASOM I KARAKTEROM! VEĆI je od Federera i Nadala!

Autor:

Sport

07.02.2024

23:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji svih vremena još jednom je dobio priznanje.

I FRANCUZI SE KLANJAJU NOVAKU! Za NJEGA, Đoković ODIŠE KLASOM I KARAKTEROM! VEĆI je od Federera i Nadala!

Foto: Tanjug/AP

Francuski teniser Luka Puj, trenutno rangiran kao 315. na ATP listi, nedavno je izneo svoje mišljenje o tome ko je najveći igrač svih vremena. Iako su Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer članovi teniske "velike trojke", Puj je odlučno istakao da je za njega najveći upravo Đoković. Sa osvrtom na rezultate i statistiku, Puj je naglasio da je srpski teniser najbolji igrač svih vremena.

- Federer je u srcima ljudi, zbog aure, onim čime odiše, klase, karaktera… Ali u jednom trenutku govorimo o GOAT-u, pričamo o rezultatima, statistici. Za mene je Đoković najveći igrač svih vremena - izjavio je Puj.

Foto: Tanjug/AP

Luka Puj i Novak Đoković


Sa trenutnom pozicijom broj jedan na ATP listi, Novak Đoković drži praktično sve bitnije rekorde, uključujući i impresivnih 24 Grend slem titula. Luka Puj je istakao da je impresioniran Đokovićevim kontinuiranim napretkom čak i u kasnijim godinama karijere, i naglasio da je to zaista neverovatno dostignuće.

Puj je otkrio da je kao dete više bio privržen Federeru i Nadalu, ali da se njegovo mišljenje promenilo kako je odrastao i počeo da analizira rezultate i statistiku. Ipak, istakao je da je Federer ostao u srcima ljudi zbog svoje aure, klase i karaktera.

Dok se debata o najvećem teniseru svih vremena nastavlja, mišljenja su podeljena. I dok Novak vlada na ATP listi, ova debata će sigurno još dugo biti aktuelna među ljubiteljima "belog sporta".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading