LEPŠE MI JE SA TRENUTNIM RIVALIMA NEGO SA NADALOM I RODŽEROM! KAKVA IZJAVA NOVAKA! Šta će "velika trojka" reći na ovo?!

Autor:

Sport

22.01.2024

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Može se reći da je "bocnuo" dugogodišnje protivnike.

LEPŠE MI JE SA TRENUTNIM RIVALIMA NEGO SA NADALOM I RODŽEROM! KAKVA IZJAVA NOVAKA! Šta će "velika trojka" reći na ovo?!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer

Poznato je koliko je "velika trojka" dala tenisu. Međutim, polako ali sigurno, vremena se menjaju i neki novi klinci se sve više pojavljuju na teniskim terenima. Ipak, znamo za jednog "matorog" koji je u cvatu karijere. Novak je jedini preostali iz čuvene trojke koji i dalje "žari i pali" turnirima širom sveta tokom godine.

Upitan da prokomentariše pohvale Medvedeva, ali i koja su mu vremena bila lepša - da li ona tokom rivalstva sa Federerom i Rafom, ili ova sada sa mlađim kolegama, odgovarao je redom.

- Pre svega, zahvaljujem se Danilu na lepim rečima. Prijatno me je iznenadio. On jeste tu priču sa Dejvis Kupa u Nišu 2017. već ispričao, ali jako cenim način na koji ju je ispričao. Hvala mu što je tako preneo ljudima, počeo je Novak i uzvratio istom merom:

- Ja takođe imam najlepše mišljenje o njemu kao osobi, kolegi, ali i kao jednom od mojih najvećih rivala u poslednjih pet godina. Znam da je on dečko sa pravim vrednostima, i u pravu je kada kaže da velika većina igrača sa njim ima dobar odnos. Ja to vidim to u svlačionici, a njegov tim i on trude se da imaju dobru komunikaciju sa svima, nastavio je svetski broj jedan.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Medvedev i Đoković

Potom je stigao i do ključnog dela.

- Što se tiče drugog pitanja, ne kajem se što nisam završio karijeru sa Federerom, ili ako to ne budem uradio sa Nadalom. Oni jesu moji najveći rivali koje sam ikada imao, pogotovo Nadal, kao što sam već rekao i to se nikada neće promeniti. Ta količina energije utrošena na naše rivalstvo svih ovih godina i to koliko smo puta igrali jedan protiv drugog zaista je neuporediva. Nemoguće je da bilo šta drugo trenutno to nadvlada – odnosno nemoguće je da odigram tih 60 mečeva sa Alkarazom. To neće biti moguće, jer on će pre mene završiti karijeru, smehom je ispratio poslednju rečenicu Novak i dodao:

- Šalim se, uživam u rivalstvima sa svim tim momcima i imamo jako lep odnos. Alkaraz, Medvedev, Siner, svi koji su tu u vrhu, Zverev, Cicipas, lepo se slažem sa svima. Ako bih poredio odnos koji sam imao sa Federerom i Nadalom, sa odnosom sada sa mlađim kolegama, ovo je mnogo bolje, lepši je odnos i iskreno uživam u tome. Naš odnos je otvoreniji, oni su komunikativniji i, ukratko, lepše se slažem s njima, zaključio je Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading