SRAMAN ODNOS AUSTRALIJAN OPENA PREMA ĐOKOVIĆU: Čovek koji je NAJVIŠE puta osvajao ovaj Grend slem NIJE zaslužio OVO!

Autor:

Sport

09.01.2024

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gde god da igra, trude se da mu ospore uspehe.

SRAMAN ODNOS AUSTRALIJAN OPENA PREMA ĐOKOVIĆU: Čovek koji je NAJVIŠE puta osvajao ovaj Grend slem NIJE zaslužio OVO!

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković sprema se da u Melburnu napadne 25. grend slem titulu u karijeri, a 11. samo na Australijan openu.

Nole je prethodne nedelje zabrinuo sve svoje navijače, pošto je na Junajted kupu imao problem sa povredom ručnog zgloba, uprkos kojoj je pobedio Jiržija Lehečku, ali koja ga je potom koštala poraza od Aleksa de Minora.

Ipak, na veliku žalost mnogih, srpski as je zalečio ruku i već je odradio prvi trening na terenima svog omiljenog turnira.

Novak Đoković važi za apsolutnog rekordera Australijan opena sa deset osvojenih titula, od čega je četiri uzeo na isto toliko poslednjih nastupa u Melburnu. Međutim, znamo koliko se u svetu trude da ospore uspeh najboljeg tenisera ikada, a to je slučaj i sa Australijancima.

Kada su u pitanju društvene mreže - Australijan open se ne trudi previše da promoviše 10-strukog šampiona. 

 

 


Poznato je koliko su Đokovićevi fanovi osetljivi na ovo - svi su primetili da su na banerima društvene mreže "Tviter" drugi teniseri kao promotivna lica i to dve godine uzastopno. U jedno ne sumnjaju - sigurni su da će ovakvi momenti Novaku biti samo dodatna motivacija. Mnogi podsećaju i da je identična situacija sa nalozima ATP-a.  

 

 

Ni na Instagramu nije ništa bolja situacija nego što je to slučaj na "Tviteru". Zvaničan nalog Australijan opena redovno postavlja objave, ali poslednji "post" vezan za Đokovića objavljen je tek pre tri dana, pošto su u centru pažnje stalno Alkaraz, Zverev, Rubljov, Cicipas...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading