KREĆE PRODAJA ULAZNICA ZA MEČEVE SRBIJE NA DEJVIS KUPU: Evo kada se NOVAK pridružuje!

Autor:

Sport

15.01.2024

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija je prošle godine zaustavljena u polufinalu.

KREĆE PRODAJA ULAZNICA ZA MEČEVE SRBIJE NA DEJVIS KUPU: Evo kada se NOVAK pridružuje!

Foto: Starsport

Dejvis kup reprezentacija Srbije

Teniski savez Srbije saopštio je danas da je u toku prodaja ulaznica za meč sa Slovačkom u kvalifikacijama za grupnu fazu Dejvis kupa. Duel Srbije i Slovačke biće odigran drugog i trećeg februara ove godine u SC "Ibar" u Kraljevu. U saopštenju se navodi da svi zainteresovani mogu da ulaznice potraže na prodajnim mestima, kao i onlajn na sajtu Tickets.rs.

- Reprezentacija Srbije ima šampionske ambicije u Dejvis kupu. Prošle godine stala je u polufinalu, ove želi novi juriš na trofej. Selektor Viktor Troicki je za duel sa Slovačkom izabrao trenutno najjači sastav - navode iz TSS.

Republika

Foto: Starsport

Poslednje učešće na Dejvis kupu

Za Srbiju protiv Slovačke trebalo bi da igraju Hamad Međedović, Laslo Đere, Dušan Lajović, Miomir Kecmanović i Nikola Ćaćić.

 - Kvalifikaciona runda Dejvis kupa je prepreka koju Srbija mora da preskoči ka grupnom delu finalne faze. To je duel koji mora da se dobije i to bez Novaka Đokovića. Najbolji teniser sveta svih vremena će se timu priključiti u kasnijim fazama - saopšteno je iz TSS.


Podsetimo, na nedavno završenom Dejvis kupu, srpski tim nije uspeo da se plasira u finale pošto su sa 2:1 poraženi od Italijana. Prvi poen za naše momke doneo je Miomir Kecmanović koji je bio bolji od Lorenca Musetija sa 2:1, zatim je Novak Đoković istim rezultatom poražen od Janika Sinera.

Pitanje plasmana u finale odlučeno je u dublu, gde su Italijani bili bolji 6:3, 6:4.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading