ĐOKOVIĆ ODGOVORIO HALANDU: "Hvala ti, brate!"

Autor:

Sport

06.02.2024

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan dokaz da je najveći.

ĐOKOVIĆ ODGOVORIO HALANDU: "Hvala ti, brate!"

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji strelac prošlosezonskog izdanja Premijer lige, Erling Braunt Haland ima svog idola! I to je, verovali ili ne, Srbin!

Norveški reprezentativac je postigao 52 gola na 53 utakmice za šampiona Evrope i sveta, a u sličnom ritmu nastavio je i u novom prvenstvu, jer je na 23 meča već 19 puta zatresao protivničke mreže.

Tokom gostovanja u jednoj emisiji, kada je voditelj pitao Halanda da li ima idola i ko je, dao je, na opšte iznenađenje mnogih, potpuno šokantan odgovor.

Očekivalo se da napadač "građana" odabere nekog ko nije baš iz njegove branše, odnosno da je van sveta fudbala, a posle kraćeg razmišljanja, norveški reprezentativac je odgovorio da je to ni manje ni više, nego Novak Đoković!

Nedugo potom oglasio se i najbolji teniser ikada, zahvalivši se asu Mančester sitija na velikim rečima.

- Hvala ti, brate - napisao je Novak na društvenoj mreži "X".

Podsetimo, Norvežanin je ovako iskazao poštovanje Noletu:

Meni se sviđa Đoković! Mislim da je dobar, da je svoj i... neverovatno je šta je sve ostvario imajući u vidu da se niotkud pojavio, odnosno iz koje zemlje je došao. Da, moj odgovor je Novak Đoković! - otkrio je Erling Braunt Haland.

Najbolji srpski sportista se odmara od učešća na Australijan openu, gde je zaustavljen u polufinalu od kasnijeg pobednika Janika Sinera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading