JOVANA JEREMIĆ OBJAVILA TUŽNE VESTI: Njena SMRT je totalno slomila, OVE REČI teraju suze na oči!

Autor:

Zabava

06.02.2024

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić rasplakala je sve pratioce!

JOVANA JEREMIĆ OBJAVILA TUŽNE VESTI: Njena SMRT je totalno slomila, OVE REČI teraju suze na oči!

Foto: printscreen/RTV Pink

Jovana Jeremić

Voditeljka Jovana Jeremić nedavno je podelila jako emotivnu poruku na društvenim mrežama, posvećenu svojoj pokojnoj svekrvi, Zorici Milošević. U ovoj iskrenoj poruci, Jovana je otvorila svoje srce i iskazala duboku ljubav i poštovanje prema ženi koja je imala značajan uticaj na njen život.

Foto: printscreen/RTV Pink

Jovana Jeremić

 


Jovana je istakla da je Zorica bila ne samo njena svekrva, već i njena ljubav, duša i inspiracija. Kroz emotivne reči, voditeljka je opisala kako ju je Zorica podržavala i podsticala u teškim trenucima, te kako je bila ključna figura u njenom životu. Ova iskrena ispovest otkriva duboku emotivnu vezu između Jovane i Zorice.

Jovana je istakla da je i pored razvoda od njenog sina, odnos između nje i Zorice ostao snažan i neizmenjen. Ovo je posebno zanimljivo jer pokazuje primer zdravog odnosa i dubokog poštovanja koje je Jovana negovala prema svojoj svekrvi čak i nakon razvoda.

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić sa svekrvom Zoricom Milošević

 

- Moja prva svekrva. Moja ljubav, moja duša, sve moje. Moja radost, moja inspiracija. Umetnost. Kreacija. Beskrajno sam je volela i volim je još uvek. Čini mi se i više jer je nema. Svaki dan te se setim, Zoko. Užasno mi fališ. Nema je da sedimo na terasi i pijemo kafu, palimo po koju pljugu( ja krijući, naravno). Moja prva svekrva me je gurala napred, uvek mi je govorila da ja moram da radim, da pripadam samo sceni i da je scena moj život. Žena, koja me je podržala kada nije niko. Moja Zoka, moje sve. Za sve što dolazi, nedostaješ. Tvoja snajka - napisala je ona ispod zajedničke fotografije.

U svojoj poruci, Jovana je naglasila Zoricinu ulogu u podršci njenim umetničkim snovima, ističući da ju je Zorica uvek ohrabrivala i verovala u nju, čak i kada to niko drugi nije činio. Ova duboka veza između Jovane i Zorice dodatno naglašava koliko je Zorica bila važna figura u njenom životu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading