DA LI JOVANA JEREMIĆ VODI JUTARNJI BEZ DONJEG VEŠA? Voditeljka Pinka izmamila uzdahe POZAMA uživo u programu (FOTO)

Autor:

Zabava

04.02.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka uživo u programu pokazala čime raspolaže, svi misle da ne nosi donji veš!

DA LI JOVANA JEREMIĆ VODI JUTARNJI BEZ DONJEG VEŠA? Voditeljka Pinka izmamila uzdahe POZAMA uživo u programu (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Jutarnji program na Pink televiziji je uvek bio mesto gde gledaoci mogu da vide raznolike i hrabre odevne kombinacije voditeljke Jovane Jeremić. Nedavno je najavila da će se uskoro povući iz medija i posvetiti "nekim svojim stvarima", ali do tada, Jovana i dalje vredno radi i informiše gledaoce, a sada je privukla pažnju izazovnim izdanjem u crnoj boji.

Naime, Jeremićeva je ovog jutra pred kamerama stala u crnom kompletu sa prorezima koji su definitivno privukli pažnju. Jedan prorez je otkrio deo dekoltea, dok je drugi prorez na bokovima izazvao lavinu komentara. Mnogi su se pitali da li voditeljka nosi veš, ali je kasnije otkriveno da se radi o mrežici u boji kože koja je dovoljno pokrivala da Jovana može bez problema voditi program.

O Jovanim smelim odevnim kombinacijama neretko se priča, a ovoga puta je definitivno opravdala tu reputaciju. Njen hrabar izbor odevne kombinacije pokazuje da Jovana ne boji da eksperimentiše sa modom i izgleda zapanjujuće samouvereno i elegantno.

Inače, podsećanja radi, popularna voditeljka Pinka se nedavno u svojoj autorskoj emisiji pojavila bez brushaltera, kada je ponela crni kombinezon sa sitnim resama, što je odmah privuklo svu pažnju milionskog auditorijuma.

Uvek sam bila dama. Najviše onda kada sam se trudila da u javnosti to ne budem. To je odraz mog bunta i krika protiv hipokrizije morala u svetu i Srbiji. Dok se mnoge moje koleginice trude da ubede javnost da su prepodobne i dame (baš me zanima što), ja sam sebe uvek predstavljala u gorem svetlu nego što je realnost. Jer, da znate istinu, još više biste me voleli, a ja ni sa ovim ovde ne znam kud ću i šta ću - navela je Jovana Jeremić jednom prilikom putem društvenih mreža.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading