HALAND PRIZNAO KO MU JE IDOL! Najbolji srpski sportista je ZVEZDA VODILJA Norvežaninu! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.02.2024

22:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Mančester sitija iznenadio priznanjem.

HALAND PRIZNAO KO MU JE IDOL! Najbolji srpski sportista je ZVEZDA VODILJA Norvežaninu! (VIDEO)

Foto: Starsport

Najbolji strelac prošlosezonskog izdanja Premijer lige, Erling Braunt Haland ima svog idola! I to je, verovali ili ne, Srbin!

Norveški reprezentativac je postigao 52 gola na 53 utakmice za šampiona Evrope i sveta, a u sličnom ritmu nastavio je i u novom prvenstvu, jer je na 23 meča već 19 puta zatresao protivničke mreže.

Tokom gostovanja u jednoj emisiji, kada je voditelj pitao Halanda da li ima idola i ko je, dao je, na opšte iznenađenje mnogih, potpuno šokantan odgovor.

Očekivalo se da napadač "građana" odabere nekog ko nije baš iz njegove branše, odnosno da je van sveta fudbala, a posle kraćeg razmišljanja, norveški reprezentativac je odgovorio na sledeći način:

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

- Meni se sviđa Đoković! Mislim da je dobar, da je svoj i... neverovatno je šta je sve ostvario imajući u vidu da se niotkud pojavio, odnosno iz koje zemlje je došao. Da, moj odgovor je Novak Đoković! - otkrio je Erling Braunt Haland.

Najbolji srpski sportista se odmara od učešća na Australijan openu, gde je zaustavljen u polufinalu od kasnijeg pobednika Janika Sinera.

Italijan je, podsetimo, u pet setova posle spektakularnog preokreta, savladao Danila Medvedeva iz Rusije i postao prvi italijanski teniser koji je osvojio "Ozi open".

Ujedno, Sineru je to bila prva titula na Grend slemovima, ali je i dalje ostao četvrti teniser ATP liste.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading