PA DOKLE VIŠE! Ponovo NIPODAŠTAVAJU Đokovića! Zašto je PRVI REKET SVETA potcenjen?!

Autor:

Sport

07.02.2024

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisu dobre procene za sezonu u toku

PA DOKLE VIŠE! Ponovo NIPODAŠTAVAJU Đokovića! Zašto je PRVI REKET SVETA potcenjen?!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković, prvi reket sveta, i verovatno najbolji teniser svih vremena, iz godine u godinu potvrđuje svoju istorijsku dominaciju terenima širom planete. 

Ipak, nekima ni konstantnost i ubedljivost srpskog sportiste nije dovoljna da shvate ko je apsolutni favorit gde god da se pojavi. 

Naime, kladionice su nedavno objavile procene za sezonu 2024. godine, a najnovija prognoza za Novaka Đokovića nije nimalo ohrabrujuća. Prema njihovim kvotama, postoji verovatnoća od 2,00 da će Đoković osvojiti samo jedan Grend slem, što bi bilo iznenađujuće za ovog teniskog velikana.

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

Kvote su jasno pokazale da postoji značajna verovatnoća da Novak neće osvojiti nijedan od četiri velika turnira, sa kvotom od 2,75. Ove procene su izazvale žustre diskusije među ljubiteljima tenisa i pratiocima Novaka Đokovića, posebno zbog njegovih impresivnih dostignuća u prethodnim sezonama.

Kladionice takođe pokazuju da postoji šansa od 4,50 da Đoković osvoji dva Grend slema, dok je verovatnoća za tri gren slema čak 17. Ove brojke su izazvale polemike među ljubiteljima tenisa, dok su kladioničari veoma zainteresovani za ishod sezone.

Sa najnovijim prognozama, sezonu 2024. godine definitivno treba pratiti sa posebnom pažnjom. Bez obzira na ishod, Novak Đoković će svakako nastaviti da intrigira sportsku javnost svojom izuzetnom veštinom i mentalnom snagom na teniskim terenima širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading