GOREĆE ARENA! TOMPKINS RAZGALIO DELIJE: Evo ŠTA je poručio po dolasku u ZVEZDU! (FOTO)

Autor:

Sport

07.02.2024

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Transfer je ipak relizovan.

GOREĆE ARENA! TOMPKINS RAZGALIO DELIJE: Evo ŠTA je poručio po dolasku u ZVEZDU! (FOTO)

Foto: KK Crvena zvezda

Trej Tompkins u Crvenoj zvezdi

Crvena zvezda je do sada bila u potrazi za pojačanjem na poziciji "četvorke", a konačno je sve gotovo, pošto je klub zvanično objavio na "X" nalogu da je dogovorena saradnja sa američkim košarkašem Trejom Tompkinsom (33). Radi se o kratkoročnom ugovoru potpisanom na mesec dana, što ostavlja prostora obema stranama da vide hoće li međusobno funkcionisati. Tompkins je veoma iskusan igrač sa bogatim renomeom u Evroligi, a njegovo zaduživanje crveno-belog dresa značilo bi mnogo u nastavku borbe za plej-of. Na Malom Kalemegdanu su uhvatili "poslednji voz" za dovođenje igrača koji može da nastupa u Evroligi, s obzirom na to da rok za registraciju igrača ističe danas po podne.

Američki košarkaš je imao šta da poruči delijama po dolasku u redove crveno-belih.

Republika

Foto: Instagram/treythompkins

Instagram "stori" Treja Tompkinsa

- Idemo zvezdaši - napisao je na Instagram "storiju" Tompkins.

Tompkins je evropsku karijeru počeo 2014. godine u Nižnjem iz Novgoroda u kojem je nastupao godinu dana, a nakon zapaženih partija u timu iz Rusije, potpisao je za Real Madrid i u Kraljevskom klubu proveo period od 2015. do 2022. godine.

Kao član Reala postao je prvak Evrope 2018. godine u Beogradu, a upravo mu je ta sezona bila najupečatljivija u karijeri. Tada je prosečno beležio 10,9 poena i 5,1 skok po utakmici.

Podsetimo, crveno-bele očekuje težak izazov u borbi za plej-in Evrolige protiv Žalgirisa u Areni, potom će na megdan Zadru, a onda sledi pauza zbog Kupa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading