ZVANIČNO! ZVEZDA DOVELA ČETVORKU: Prvak Evrope STIŽE u Beograd!

Autor:

Sport

07.02.2024

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trej Tompkins je novi košarkaš Crvene zvezde!

ZVANIČNO! ZVEZDA DOVELA ČETVORKU: Prvak Evrope STIŽE u Beograd!

Foto: Starsport

Duel Kalinića (Crvena zvezda) i Tompkinsa (Real Madrid)

Crvena zvezda je do sada bila u potrazi za pojačanjem na poziciji "četvorke", a konačno je sve gotovo, pošto je klub zvanično objavio na "X" nalogu da je dogovorena saradnja sa američkim košarkašem Trejom Tompkinsom (33). Radi se o kratkoročnom ugovoru potpisanom na mesec dana, što ostavlja prostora obema stranama da vide hoće li međusobno funkcionisati. Tompkins je veoma iskusan igrač sa bogatim renomeom u Evroligi, a njegovo zaduživanje crveno-belog dresa značilo bi mnogo u nastavku borbe za plej-of. Na Malom Kalemegdanu su uhvatili "poslednji voz" za dovođenje igrača koji može da nastupa u Evroligi, s obzirom na to da rok za registraciju igrača ističe danas po podne.

Tompkinsa je mučilo koleno, te bi mogao da bude van terena neko vreme, ali nema sumnje da će, ukoliko bude imao mogućnosti, biti od velike važnosti za igru crveno-belih.

Takođe, sada će bar imati dosta vremena i da se uđe u formu, s obzirom na to da sledi pauza zbog Kupa.

Tompkins je evropsku karijeru počeo 2014. godine u Nižnjem iz Novgoroda u kojem je nastupao godinu dana, a nakon zapaženih partija u timu iz Rusije, potpisao je za Real Madrid i u Kraljevskom klubu proveo period od 2015. do 2022. godine.

Kao član Reala postao je prvak Evrope 2018. godine u Beogradu, a upravo mu je ta sezona bila najupečatljivija u karijeri. Tada je prosečno beležio 10,9 poena i 5,1 skok po utakmici.

Podsetimo, crveno-bele očekuje težak izazov u borbi za plej-in Evrolige protiv Žalgirisa u Areni, potom će na megdan Zadru, a onda sledi pauza zbog Kupa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading